Deri altındaki tabaka ?

Merhaba arkadaslar uzun süredir biceps göğüs karın da deri altında selülit gibi pütür pütür tanecikler var ne oldugunu çözemedim kötü bir görüntü yaratıyor vücudum cok yağlı degi ama kaslarımın üstünde bunlardan var ne oldugunu çözemedim yardımcı olabilecek birileri varsa cok teşekkürler resmi yükledimm 912452_598285546901368_1535088121_n.jpg912452_598285546901368_1535088121_n.jpg

Bunlar deri altındaki yağ bezecikleridir. Genellikle hormonal ve dolaşım bozukluğundan kaynaklanan bir genel dengesizliğin (dengesiz beslenme ve vücuttaki yüksek yağ oranı) sonucunda oluşabilen bir durumdur. Bir nevi selülitte diyebiliriz.

En iyi ilacı dengeli beslenme , düzenli bir hayat ve spordur.

Beachboy ne tavsiye edersin bu aralar definasyon diyeti yapıyorum 14 gün oldu (dün aksam ödül olarak döner ve kumru yedim bugun tekrar devam) işte kası sıkıyorum elime bunlar geliyor ve koldaki damarlı yapıyı tamamen örtüyor ne yapmalıyım sence ne tavsiye edersin *?

---------- Post added at 09:58 ---------- Previous post was at 09:53 ----------

Bunlar deri altındaki yağ bezecikleridir. Genellikle hormonal ve dolaşım bozukluğundan kaynaklanan bir genel dengesizliğin (dengesiz beslenme ve vücuttaki yüksek yağ oranı) sonucunda oluşabilen bir durumdur. Bir nevi selülitte diyebiliriz.

En iyi ilacı dengeli beslenme , düzenli bir hayat ve spordur.

Beachboy ne tavsiye edersin bu aralar definasyon diyeti yapıyorum 14 gün oldu (dün aksam ödül olarak döner ve kumru yedim bugun tekrar devam) işte kası sıkıyorum elime bunlar geliyor ve koldaki damarlı yapıyı tamamen örtüyor ne yapmalıyım sence ne tavsiye edersin *?

dostum anlattığın durum bende de var ben yaklaşık 30 kilo verdim ve senin de resimde gösterdiğin gibi kollarımda göğüslerimde vs pıtırcık pıtırcık derinin altında sinir bozucu ve kas yapısınının belli olmasını engelleyen bir durum. Sporla düzelir inşallah gibi geliyor ama deri altı yağları çok sonra mı eriyor acaba bilmiyorum bu konuda fikir sahibi olan arkadaşlar bizi aydınlatırlarsa bende memnun olurum... İyi forumlar....

önemli birşey gibi görünmüyor ama yinede doktora başvurmanda fayda var

Valla bilmiyorum arkadaslar ne yapmalı belim cok ince vucudumda öyle cok yaglı degil biraz alt karın yağlı onuda eritmeye çalısıorum ama kolda göğüs yanlarında felan tanecik tanecik bütün kas görüntüsünü kapatıyor ne yapmalı doktora mı gitsem bilemiyorum

Back
Yukarı