Derideki Kırmızı Noktalar

zenden

Üye
Arkadaşlar kollarımda ve bacaklarımda birazda vucudumda,deri altında beliren kırmızı kırmızı ufak noktalar var...
Doktora gittim kan testi yaptı her şey normal,her insanda olur sende biraz fazlaca olmus dedi...

Ama acıkcası ben bunlardan kurtulmak istiyorum ozellıkle gorunen kısımdakılerden yanı kollarımdakılerden...Lazer ile falan yok edilebılme sanıs varmıdır bunların?

Aynı dertten muzdarıp başka arkadaşlar varmı onuda merak ediyorum acıkcası?

Beslenme düzeniyle vucüdun ürettiği birşey olabilir.
Görmeden birşey demek zor.
Dermatoloji bölümüne görünmeni tavsiye ederim.
Özellikle SSK Emekli sandığına bağlıysan özel bir hastaneye sağlık ocağından sevk aldır ve git derim.

Geçmiş olsun...

protein tozu ve aminoasit alını gereğinden fazla yapıyorsan olabilir. İşlenmiş protein kaynakları aşırı alımlarda karaciğeri yorabiliyor. Supplement kullanımın ne durumda?

SCHWARZXXL dedi:
protein tozu ve aminoasit alını gereğinden fazla yapıyorsan olabilir. İşlenmiş protein kaynakları aşırı alımlarda karaciğeri yorabiliyor. Supplement kullanımın ne durumda?

Herhangi bir supplement kullanmıyorum...

Bende de benzer bir durum belirdi. Eğer dediğin şey benin çıkıntısız ve kıpkırmızı haliyse. Daha dün yüzümde gözümün alt tarafında çıktı. Genetik birşey olduğunu düşünüyorum. Bazı insanların derisinde bu tip şeyler daha çok çıkabiliyor. En büyük faktörlerden biri güneş. Diğeri alerjik bünye. Küçük de olsa bir ihtimal kullandığın herhangi bir ilacın yan etkisi olabilir. Eğer supplement kullanmıyorsan gereğ,nden fazla almış olduğun protein neden olmuş olabilir. İçki içiyorsan da mümkün olduğu kadar az içmeye çalış ya da içme ve içeceksen kaliteli bir ürün olmasına dikkat et, çünkü karaciğeri zorlar, yorar...

Bendede çıkıyor onlardan ama sadece 1 tane bi yerde kayboluyo bi yerde çıkıyo bi kere sıktım zor geçti!Az olduğu için önemsemiyorum pek!

Sadece yaz aylarında ve özellikle yoğun olarak terlediğindemi çıkıyor. Terdeki toksinlerin gözenekleri tıkamasından dolayı halk arasında isilemiş filan derler. Onlardandır muhtemelen. Bol bol duş almak ve elbise değiştirmekle bundan kurtulabilirsin.

benimde tam sol biceps üzerinde var bir tane ufacık bi arkadaşın sol arka kolunda vardı ama simsiyah biz kendimizi bildik bileli var ve hiç kafamıza takmamıştık bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım belki de

konunun üstünden epey zaman geçmiş inede sağol

Back
Yukarı