Derya Ton Balığı

Besin değerleri 100 gram ındaki
Enerji : 183 Kcal
Protein : 24.1 G
Yağ : 8.6 G
karbonhidrat : 0

2*160 gram ı Bim de 4.5 ytl

Piyasadaki ton balıklarının neredeyse yarı fiyatı bir ürün tadı gayet güzel diğer tonlardan bir farkı yok.Maddi olarak en uygun ton balığı kendim düzenli alıyorum herkesede tavsiye ederim.

bence dardanelden de tadaı güzel.
bi ara 2 sini beraber almıştım.
bi gün dardanelden yedim bi gün deryadan
deryanın tadı daha güzel geldi bana.

definasyonda degilsek kullanilabilir 2x160grlik konsevre 4.50 lira. sonucda yagini iyice suzuyoruz evet yag fazla 160 gr konservede suzulmus agirlik 100 gr balik var

definasyonda degilsek kullanilabilir 2x160grlik konsevre 4.50 lira. sonucda yagini iyice suzuyoruz evet yag fazla 160 gr konservede suzulmus agirlik 100 gr balik var

100 gram balıkda olsa 24 gram protein var bir kase de pilavla beraber on numara gider bir ara öğünü geçiştirmeye bire bir.

Bu urun her bim'de yok mu?.. Ben hıc denk gelmedım.. Hatta 2 kere hususı bu ton balıgı ıcın gıttıgım ama bulamadıgım oldu..

Umur, her Bim'de olması gerekir ama çok satılan da bir ürün olması sebebiyle kalmıyor olabilir. Ki İzmir'de yaşıyorsun ki kesin olması icap eder. Cidden yoksa kötü şans...

Bu arada SuperFresh'i de aynı üretici yapmakta, yani Kerevitaş yapmakta... Ton balığında fiyat/performans kesinlikle Derya Ton Balığı'dır. Tekli alımı 3 TL, ikilisi 4,5 TL idi en son... En çok domateslisini beğendimdi ama sadece tekli satılmakta ama değerleri biraz daha düşük gibi idi.

Bu arada haftada iki porsiyondan fazla ton balığı yenilmemesi yönünde uzmanların uyarıları vardı.

Haftada 3 gun ıdman yapan bırısının ıdmandan sonrakı herhangı bır ogununde bır porsıyon kullanması ıdeal gıbı o zaman..

Ya arkadaşlar gerçekten bu
Bim :) sporcuları seviyormu ne. çok güzel ve ucuz ürünler getiriyor.
bende kulanıyorum yağını çok süzmem idman öncesi yerim hem enerjim full oluyor hem protein full :)

Umur, her Bim'de olması gerekir ama çok satılan da bir ürün olması sebebiyle kalmıyor olabilir. Ki İzmir'de yaşıyorsun ki kesin olması icap eder. Cidden yoksa kötü şans...

Bu arada SuperFresh'i de aynı üretici yapmakta, yani Kerevitaş yapmakta... Ton balığında fiyat/performans kesinlikle Derya Ton Balığı'dır. Tekli alımı 3 TL, ikilisi 4,5 TL idi en son... En çok domateslisini beğendimdi ama sadece tekli satılmakta ama değerleri biraz daha düşük gibi idi.

Bu arada haftada iki porsiyondan fazla ton balığı yenilmemesi yönünde uzmanların uyarıları vardı.

normal insanda iki dir o bizde 3 yapalım bari ama bu kötü oldu ben günde 2 tane götürüyordum protein tozu na mahkum kalcaz bu gidişle.

Peynir altı suyundan yapılan protein tozları yerine yine aynı şekilde yapılan yağsız peynirleri tercih edebilirsin. Bir sporcu olarak şahsen ben öyle yapıyorum. Emilimi en iyi olan protein kaynağı yağsız peynir bile diyebilinir. Peynirin yağlı kısmı en üst kısmıdır, çünkü yağlı kısım üstte çıkar. Altta ise yağsız kısmı kalır, peynir altı suyundan protein elde edilmesinin sebebi de bu olduğuna göre yağsız peyniri tüketebilirsin. Ya da whey gibi yine peynir altı suyundan elde edilen lor peynirlerini de tercih edebilirsin. Bazıları böreklik olup yağ oranı yüksek olabilmekte, o kısmına dikkat edin derim. Bu şekilde beslenmeyle yerine koyabileceksen protein tozlarına ihtiyacın yok... Protein maliyeti açısından da bu çok daha ucuza gelecek ve lezzetli bir yöntem olacaktır, benden demesi...

ben okuldayken akşam yemeğinden önce iki dilim ekmek ile yiyorum, haftada 4 kez, üretici olarak da evet herzamanki gibi dardanel yapıyor

Peynir altı suyundan yapılan protein tozları yerine yine aynı şekilde yapılan yağsız peynirleri tercih edebilirsin. Bir sporcu olarak şahsen ben öyle yapıyorum. Emilimi en iyi olan protein kaynağı yağsız peynir bile diyebilinir. Peynirin yağlı kısmı en üst kısmıdır, çünkü yağlı kısım üstte çıkar. Altta ise yağsız kısmı kalır, peynir altı suyundan protein elde edilmesinin sebebi de bu olduğuna göre yağsız peyniri tüketebilirsin. Ya da whey gibi yine peynir altı suyundan elde edilen lor peynirlerini de tercih edebilirsin. Bazıları böreklik olup yağ oranı yüksek olabilmekte, o kısmına dikkat edin derim. Bu şekilde beslenmeyle yerine koyabileceksen protein tozlarına ihtiyacın yok... Protein maliyeti açısından da bu çok daha ucuza gelecek ve lezzetli bir yöntem olacaktır, benden demesi...

Bir pazar araştırması ve hesaplama yapıyım bakalım işin içinden çıkabilicez mi bimdeki yağsız peynir fiyatlarına felan bakmak lazım.

Bim'de yağsız peynirin fiyatı 500 gramlık kapta 4.5 TL... Bim'den bir de lor peyniri almış bizimkiler ama yağ oranını pekiyi bulmadım, tadı da hoş değil, zaten böreklik bir lor peyniri olduğu belli... Bu arada yağsız peynirin tadı ise çok daha güzel...

Bim'de yağsız peynirin fiyatı 500 gramlık kapta 4.5 TL... Bim'den bir de lor peyniri almış bizimkiler ama yağ oranını pekiyi bulmadım, tadı da hoş değil, zaten böreklik bir lor peyniri olduğu belli... Bu arada yağsız peynirin tadı ise çok daha güzel...

ara öğünlerde 100 gram 100 gram tüketsek 1 öğün 1 ytl den ucuza geliyor çok güzel ton balığına göre daha uygun tuttum bunu tekrardan teşekkürler.

şokta şok ton balığı 3.45 sanırım en ucuzu benm bildiğim o. bi ikinciside ben günde 2 kutu ton balığı yiyrdum haftada 3 kutu az değilmi. benim kafam karıştı şimdi

letsey forumda bir baslikda asiri ton baligi tuketmenin sinir sistemini etkiledigi yaziyordu en belirgin ozellik olarak ellerde titreme yapmasi.

Back
Yukarı