• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Deskel yaş 17 6 aylık kilo verme 1.81boy kg 85 yorumlar ve öneriler

deskel

Üye
hg5k4.jpg

hg5mg.jpg

hg5gn.png

hg5pj.jpg

hg5r1.jpg

hg5ub.jpg

hg5vb.png

Siteyi bayadır takip ediyorum.karın kası yapmak ve vücudumu sekle sokmak istiyorum
suanki ölcüler
181 cm
85 kg
%20.4 yağ oranı

sizce neler yapmalıyım yemeğe cok dikkat ediyorum anti seker sekerli seyler yemiyorum meyvadan alıyorum sekeri spor olarakta 30 dakika yüksek eğimde 6.0 hızında yürüyüş 200 mekik ve o günkü programımı uyguluyorum.birde sıkı giyiniyorum terlemeyi arttırmak amacıyla Muscletech Hydroxycut Hardcore Pro Series X Stix bunun bir yararı olurmu neler yapmamı önerirsiniz.yorumlar ve önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler

%20 yağ oranı diyosunda paylaştıgın resimdeki % 20 lik yağ oranı olan adamla senin aranda baya bi fark var senin vücudun % 25 gibi duruyo .

Başarılarının devamını dilerim çok güzel kilo vermişsin. Umarım ilerde seni %10 un altında bi yağ oranıyla görürüz :)

Değişim güzel ama deneyimli biri olarak söylüyorum zayıfladıkdan sonra o karının sarkıklığı en az 2 yıl peşinden gelecek

Değerli üyemiz;
Lütfen mesajlarınızda yazım şekline dikkat ediniz.
Yazım dili ile ilgili kuralları okumak için lütfen buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen öyle benim de 2 yıl oldu hala sarkık sporla toparlanıyor böyle devam et o yazdığın ürünleri şimdilik kullanma bence tabi sen bilirsin

güzel değişim.alt karın çalış karında sarkma var

Bende senin gibi epey kilo verdim ancak karında hiç sarkma olmadı. Sanırım sebebi kilo verme sürecinde çok ağır kickbox antremanları. Çünkü içerikte sürekli diz çekmeyle ilgili hareketler vardı. Karına etkisi olmuştur muhakkak diye düşünüyorum. Sende antreman programını ona göre şekillendirebilirsin. Başarılar :).

tebrikler azim süper

yaşının küçük olması büyük avantaj

erken savaşmaya başlaman çok iyi

karın toplayacak ama zaman alacak

spora devam

bence eğim olayından çok hızını yükseltip interval kardiyo yapmaya çalış.

ben daha çok faydsını gördüm.

eğim dizlere çok yük bindiriyo haberin olsun...

çalışmaya devam.dumbelllls

Back
Yukarı