Devasa bisepsler için...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Iron_Man
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
göğüs-triceps giriyorum.programım ay sonunda değişecek.Günde tek bölge girmeyi düşünüyorum

Şimdilik ; 4x10
bench
inc.dumb press
dumb fly
cable crossover
makina arkakol
one arm dumbell triceps

iki press ard arda yapılmaz. dumbell fly'ı ikisnin arasına almalısın.
göğüs çalıştığın halde büyüyeceğine küçülmesi çok garip bir durum.
ya hafif ağırlıklarla giriyorsun ya da overtraining yapıyorsun.
büyük ihtimalle de birincisi.
başka seçenek gelmedi aklıma.

ben olsam her iki ihtimale karşı da ağırlıkları arttırır, 4x10 yerine 3x8 yapardım ama hocalarımıza danış bi de.

iki press ard arda yapılmaz. dumbell fly'ı ikisnin arasına almalısın.
göğüs çalıştığın halde büyüyeceğine küçülmesi çok garip bir durum.
ya hafif ağırlıklarla giriyorsun ya da overtraining yapıyorsun.
büyük ihtimalle de birincisi.
başka seçenek gelmedi aklıma.

ben olsam her iki ihtimale karşı da ağırlıkları arttırır, 4x10 yerine 3x8 yapardım ama hocalarımıza danış bi de.

hafif ağırlık olabilir.barla birlikte 50-55 kg giriyorum.bi arkadaş destek sağlarsa eğer 65 e çıkarabilirim.tek başıma calıstıgım için riskli.

Yeni programımda Dumbell bench press ve incline press yapmayı düşünüyorum kasları şaşırtmak gerek.

2 press arka arkaya olması bi sorun teşkil edermi? şuana kadr öyle bişey söylemediler gerek burda gerek salonda.3 press wardı decline'yi kaldırdım.

hafif ağırlık olabilir.barla birlikte 50-55 kg giriyorum.bi arkadaş destek sağlarsa eğer 65 e çıkarabilirim.tek başıma calıstıgım için riskli.

Yeni programımda Dumbell bench press ve incline press yapmayı düşünüyorum kasları şaşırtmak gerek.

2 press arka arkaya olması bi sorun teşkil edermi? şuana kadr öyle bişey söylemediler gerek burda gerek salonda.3 press wardı decline'yi kaldırdım.

forumda aratırsan göğüsle ya da bench press'le ilgili konuları büyük ihtimal bulursun.
hatırlıyorum özellikle sormuştum, böyle demişlerdi eminim yani.

Back
Yukarı