dexterrr -diyet 8/12

Tebrik ederim...Muazzam..Leg ve calflar çok iyi..
Bicepsler çok iyi..3ceps çok belirgin..Sırt süper...Kanatlar 10 numara..

Fakat Trapez ve bicepslerin gelişimine göre üst göğüs biraz daha hacimli olabilir diye düşünüyorum..Belkide videonun renk ayarından dolayı böyle düşündüm..Ve bi parça daha adonis..Nacizane fikrim..thums:

Başarıların devamını diliyorum..Darısı böyle bir vücut hayali kuranların başına ;)

vay..definisyonda çok gelişme katetmişsin, kütlende de eskisine oranla eksik yok, hatta fazlası da var gibi, sıkı çalıştığın belli..yine de üst göğüse biraz daha yüklenebilirsen çok daha iyi olacak gibi..
gayet başarılı bir vücut tebrik ederim dexter..

vay..definisyonda çok gelişme katetmişsin, kütlende de eskisine oranla eksik yok, hatta fazlası da var gibi, sıkı çalıştığın belli..yine de üst göğüse biraz daha yüklenebilirsen çok daha iyi olacak gibi..
gayet başarılı bir vücut tebrik ederim dexter..
cappi bence dexter vücudu çok iyi şekillendirmiş çok iyi geliişim fakat bence bariz küçülmüş .. ama böyle daha iyi olmuş o ayrı konu .. şimdi bu formunu koruyarak dahada hacimlenirse gerçekten çok daha iyi olacak

bu arada cevap yazan herkese tesekkur ederim.. ust gogus eksiğim var biraz son 6 aydır adam akıllı ust gogus calısıyorum.. yıllardır bench press yaptık durduk ondan ust goguse sıra gelmedi :)

**msj ı editlemeyi denedim fakat 5 dakikayı geçirmişiz modlar duzeltirse sevinirim..

Daha önceki resimlerinide görmüştüm diyet gerçekten işe yaramış.Karın ve bel kısmını iyi toparlamışsın.Güzel bir vücudun var çekim bacaklarına yoğunlaşmadığı halde bacak kaslarında gayet iyi gözüküyor.Çalışmalarında başarılar diliyorum.

bende izledim ve gerçekten kasların orantısı oldukça güzel.hatta asıl pozlar atılırken kameranın yakın kenarından omuz başlarındaki ayrıntılar ve damarlanmada oldukça belirgin görülüyor.tek eksik olarak yorumlayacağım yer triceps.sanırım derinlik diğer bölgelere göre yetersız kalmış.

Benim en çok dikkatimi çeken bölge sırtın oldu parça parça olmuş tebrik ederim.
Bicepsleri biraz daha uzatmanı tavsiye ederim.
Genel olarak çok başarılı bir vücut.

Pozlama harika gerçekten, seni sahnede görür gibiyim, poz kalitenden dolayı bunu hayal etmek çok kolay.
Potansiyel dolu bir vücut, bacaklar bence bir hayli gelişmeli, şekil yerinde ama nerede üsteki kütle? x şekli için bacağın önden hani yana doğru () görüntüsü kazanması çok mühim, thigh sweep dedikleri olay.
Bunun dışında tricepler aslında uzun gözüküyor (tricep pozu vermediğin için kesin konuşamıyorum) eğer uzunsa zaten işin çok kolay, bol bol dumbbell kickback ile oyman yeterli olacak.

Başarılarının devamını ve seni sahnede görmeyi dilerim.

karın kasların ve bacakların cok iyi. nazar deymesin

Back
Yukarı