• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

dexterrr yeni resimler

dexter tebrik ederim son halin mükkemmel olmuş ...diyet dönemindeki beslenmeni yazabilirmisin acaba ?..ayrıca efedrin tarzı maddeler kullandınmı bunuda yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
diyet donemi beslenmede yediğim besinler:
yumurta beyazı
tavuk fileto
lor peyniri
makarna
pilav
kepek ekmek

baska bir sey yemiyorum.. bunlar haricinde

dexter peki bu diyetinde bu besinlerden ne kadar tuketiyorsun?

ilerlemen mukemmel,tebrik ederim,basarilarinin devamini dilerim.

gunde 2 su bardagı pirinc ile karb ihtiyacımı karsılıyorum 800g. civarı tavuk yiyorum genelde.. tavuk yemezsem 500g. lor peyniri ve 15-20 yumurta beyazı yiyorum.. sebze meyve şu an yemiyorum.. onceleri az miktarda yiyordum.. vitamin ihtiyacımı tablet ile karsılamaya calısıyorum..

dexter ebrikler iyi olmussun..kolum 43 ten 40 a düstü demiisin.ama emin ol su an daha iyi görünüyor.ayrica senin msn adresini kayit ettim ama haleln ortada yoksun.bide sen beni kayit etsene...adresim profilimde var galiba...saygilar...sivasli

gerçekten omuzlar sırt helede karın kasların mükemmel olmus kaç senedir yapıyosun bu sporu?

Bence Aneximandros'un hatırlatma sayılabilecek sorusunu da dikkate almalısın dexterrr, çünkü diyetini renklendirmek özellikle uzun vadede sana zarar değil fayda getirecektir. Yani son hafta harici bence olabildiğince renkli olmalı ve vitamin tabletlerine asgari seviyede başvurmalısın diye düşünüyorum.

Karın egzersizlerini ne kadara çıkardın sen böyle. Karnın dehşet olmuş.

mükemmel!!! bu yıl dexter.lern yılı karın çok iyi,,eminim bunun çok daha iyisini de görecez burda kısa bi zaman içinde ,he he ;) tebrikler kardeşim aynen destekliyorum ve arkandayım kısa zamanda büyük ilerleme bu formu her yıl biraz daha büyük vücutlara taşıman dileğiyle...

tek kelimeyler olağanüstüsün. Arkadaşla baktık ve şaşırdık. Diğer bölgeleri hiç söylemiyorum, ama o karın nasıl öyle oldu.

6. yılım şu an
dexter gerçekten bundan önceki fotolara nazaran gözle görülür bi değişime uğramıssın çok iyi define olmuşsun.. bulk fotolarını hatırlıyorumda ogünden bugüne sanırım çok fazla zamanda geçmedi .. azmin ve istikrarın ortada ..sıkı çalıştığın belli.. yalnız bişey sormak istiyorum ..

en son ufaktan bişeyler yaptım demiştin ..tek kür mü yaptınmı yoksa onun üstüne daha ??

bi de biceps pozu verdiğinde gögüsün yanları çok zayıf duruyor o vücuda ..pullover eksikliğinden sanırım gerci bunu daha öncede söylemiştim ama fotolardan gördüğüm kadarıyla zayıf kaldığını yineliyorum ..acilen o bölgeyide halletmelisin ..

yarışma hedefli çalıştığını fotolardan kestirebiliyorum ..zira bacaklarda çok iyi .. tebrikler

Son düzenleme:
Bacaklar cidden çok iyi olmuş Dexter, karın da süper, ama bacaklar cidden müthiş olmuş, Boşnak'ın dediği gibi o vücuda komple bir göğüs yakışır, bacak, karını halletmiş bir adam için yan göğüsü geliştirmek iş olmasa gerek ;) tebrikler ve başarılar.

ilac kullanmadan yaptım diyeti.. bol bol cardio ve cok az karbonhidrat ile başardım diyebilirim.. tam istediğim düzeye daha ulaşamadım ama fena gitmiyorum sanırım.. ;) karın nasıl öyle oldu diyen arkadaslar icin mucizevi sözcük ''sıkı bir diyet'' :)üstüne karın hareketleride yaptım tabiki genelde 2-3 hareket.. 15 dakika gunde.. bacaklarım aslında cok da iyi degil normal sayılır.. bana gore eksiklerim daha var gogus dısında ama zamanla olur diye dusunuyorum... yorum yazan herkese tesekkurler iyi calismalar..bench_O

dexterrr gerçekten yürekten tebrikler. azmin gerçekten örnek alınası cinsten. özellikle bulk halinle şimdiki halin arasında gerçekten çok fark var. 3 ay gibi kısa bir sürede bu gelişim takdire şayan.. eleştirel anlamda senin nasıl bir vücut istediğini bilemediğim için yorum yapamıyorum sonuçta herkesin doğruları farklı. ama benim için gerçekten 10 numara vücut tabiki daha da irileşmek istersen eksiklerini zamanla görüceksin zaten.. benim sormak istediğim birşey var. bulk dönemindeki resimlere baktığımda gerçekten büyük bir göbek görüyorum. bunun anlamı bulk döneminde belirli bir program çerçevesinde değil de yemek ayırmadan mı beslendin? gerçi önceki sayfaların birinde yazmışsın kötü beslendim diye ama kötü beslenmeni de merak ettim doğrusu :)
kolay gelsin.. tebrikler tekrar..

kötü beslenmeden kasıt; yeri geldi bi gün sadece makarna yedim maddi sıkıntı yüzünden, bi gün oldu bütün gün abur cubur yedim, bi gün oldu oburluğum tuttu normal bir insanın yediği miktarın 2-3 mislini yedim..
genelde kışın yağlı ve şekerli çok yiyorum; ama kimseye tavsiye etmiyorum; çünkü gereksiz yere çok yağlanıyorsunuz ve o yedikleriniz onca şeyin sindirimi sizi yoruyor farkında olmadan..

yA Ben geçen gün green park otel de yarışmanın tartı sı yapılırken , gördüm dexter ı , antalya gsgm vücut gelitşirme yazan bi t shirt giymiş , bende antalyalıyım ya ikimizde tanıycaz sanki birbirimizi ordan görüştük sanıyoruz , demek burdan tanışıyormuşuz , yanlız dexterr çaktırmadan yarışmaya giriyo sanırım haberiniz olsun :D ..

Back
Yukarı