• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

dexterrr yeni resimler

Dexter resimlerini yeni görebildim. Diyete girdiğini ve çalıştığını önceden biliyordum. daha önceki resimlerini gördüm ve nasıl bir gidişat içinde olduğunu/olacağını merak ediyordum. tek kelime "TEBRİKLER!"

Özellikle bacaklar ve karındaki değişim mükemmel ,
diyette olmana ragmen bacaklar ölçü almış ,
bacaklardaki asitmetri de neredeyse yok denecek kadar az,
sağ quadriceps ler biraz daha büyük sadece
sağ ve sol taraf lar zaten 100 de yüz eşit olmuyor hiçbir zaman
3 ay daki değişim mükemmel
tekrar tebrikler.

Crespo, biraz yarış heyecanından sanırım benimde seni nereden tanıdığım sonradan aklıma geldi :) pek konuşamadık ama daha önümüzde cok yol var elbet yine gorusuruz, konusuruz.. evet yarışa girdim çıktım bu arada.. 2008 türkiye milli takım seçmesi 65kg büyük erkekler vücut geliştirme 3. sü oldum.. 1-2 de resim ekliyeyim..

Son düzenleme:
Dexter ilk tebrik eden ben olayım. 3. olduğunu duydum; siteye girdiğimde zaten yarışma resimlerini eklemişsin.
Başarılarının devamını dilerim....

ya dexterr , bizim antalyalı erhan hoca kaç oldu , ben yetişemedim ona ya

Sahneye çok yakışmışsın Dexter, gerçi sadece iki kare var, ama ikisinde de duruşun, poz verişin çok şık, bacaklar belki açıdan dolayı pek kendini göstermemişler, ama sende diyordun, daha bacak konusunda çok yol almak istediğini.
Açık söyleyim, siteye koyduğun resimlerde pozlaman güzel olduğu halde, acaba sahnede pek çokları gibi abuk bir ifaden olacak mı, tavana bakar mısın diye merakla resimleri açtım, hiç acemilik çekmemişsin, sen daha çok iş yaparsın, yeter ki fırsat ve isteğin olsun, tebrikler.

arkadaslar dikkat ettinizmi ben hakan hocaya bakinca hep rüstü asyalinin keloglan tiplemesi gözüme geliyor.sanki o gibi :) saclarinin sifir numara olmasi ve göz rengide ayni..acayip benziyor yaaaa :)

Aynen katılıyorum sivaslı :)

Bu arada dexter yarışmaya katıldığını şimdi öğrendim, önceden haber versen tezahüratı arttırırdım gerçi hakeden herkesi tek alkışlayan bende olsam alkışladım. Hatırladığım kadarıyla senin sıkletinde de birinci belliydi, onun için 3.lük çok iyi bir derece. Elemelere kaç kişi girmişti?

Başarılarının artarak devamını dilerim, seneye haber ver de tribün yapalım sana :)

elemelere 8 kişi girmiştik yanılmıyorsam 2 si elendi 6 kişi finale cıktık.. bir dahaki yarısma 2-3 sene sonra olacak benim.. o zaman haber veririm ;)

tek kelimeyle mükemmel bir iş çıkarmışsın dexterrr, definasyon budur işte!..kimse, şu resmine bakıp vücudunun ölçüleri hakkında net bir yorum yapamaz..aynı zamanda kütlede çok iyi duruyor, bicepsler peak olmak için haykırıyor, mide ve adonis bölgesi çok iyi, ama ben en çok bacaklarını begendim,ten rengine ragmen bacakların harika görünüyor..quadricepsler cok iyi, hamstringsler nasıl acaba? onlarda iyiyse, kusursuz olmuş bacakların..sırtının da çok iyi oldugunu zaten biliyorum özellikle herkeste eksik olan alt sırtın da cok iyi..sen bu işe adamış gibisin kendini, eminim ki bu işte ilerleyerek daha iyi sonuclar alcaksın..tek önerim, sikletini yükseltmendir, bu senin için cok daha zevkli bir iş haline gelecek o zaman..

dexter en son koydugun bulk resimde kollar kac cm geliyordu soguk ölcüsü.bide su an nasilsin.define resimlerini koydugun zamana göre

Back
Yukarı