• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

dexterrr yeni resimler

merhabalar... bu spora tam 10 yıl önce başlamıştım, başladığımda şişman, minyon yapılı ve kassız birisiydim :) lisedeyken çoğu kişi bana ilerde sarkacak.. görürüm ben seni 3-4 sene sonra vs.. diyenler vardı... 2003 yılında liseden mezun oldum.. aradan 8-9 yıl geçti... ve son halim bu ;)

Uploaded with ImageShack.us

eğer bir hedefiniz varsa sadece inanın ve bunun için gerekenleri bıkmadan, usanmadan yapın... kendileri zamanında deneyip yapamadığı için size de bunu yapamayacağınızı söyleyecek insanlar olacaktır... bunları kafaya takmayın... siz kendi yolunuza bakın, onlar kendi yoluna...

NOT: Arkadaşlar çok yoğun olduğumdan dolayı özel mesajlarıma bakamıyorum ve cevap yazamıyorum...
*konu başlığı yanlış açmışım :) yeni resimler olmaz... yeni fotoğraflar olması gerek... resim çizilir, fotoğraf çekilir... o zamanlar gençmişiz :)
Süper son ölçülerin nedir?

boy: 1.67 kilo: 70 (fotoğraftaki) vücut ölçülerini ölçmüyorum fakat sadece kolu merak edip ölçmüştüm, o da bulkta 45.5 cm (sıcak), yarışmada 44 cm (sıcak) geliyordu...

boy: 1.67 kilo: 70 (fotoğraftaki) vücut ölçülerini ölçmüyorum fakat sadece kolu merak edip ölçmüştüm, o da bulkta 45.5 cm (sıcak), yarışmada 44 cm (sıcak) geliyordu...
Abi valla forumda rasgele geziyordum şu konuda şöyle bir mesaj gördüm mesajı atanda sensin sanırım daha spora başladığın ilk zamanlar 19 yaşındayken atmışsın 2004te ben senin adına duygulandım belki görünce sende duygulanırsın(ben olduğunu nerden anladın dersen boy + mail adresinden):):):):)
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/dopingsiz-v-cut-gelistirme-t49p3.html

2.mesaj schwarzegenner isimlli üye:)

Sponsor bulabildinmi onuda ben sorayim bari 8 yıl sonra:P

• Like
Reactions: Azi
Sponsor arayışı içerisinde değilim, olsa benim için çok iyi olur fakat firmalar ve kişilerle görüşmek, bu isteğimi onlara anlatmak vs. için hem zaman hem de sabır lazım... Bu aralar bunun için hiç zamanım yok...

Erhan merhaba. Son poz harika. Gittikçe daha iyi oluyorsun. Neler yaptın bulgaristana vs. gittin mi. Volkanla görüşüyor musun onun son durumu baya çöküntü durumdaymış toparlayabildi mi kendini. Sen neler yapıyorsun.

hocam foto koyma moralım bozldu:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:52 ----------

hocam tebrik ederm ben şimdi gördüm gelişimi.. nereden nereye gelmişssiniz maşallah..

size sorayım ozaman

haftada ağırlık kaldırmadan kac gun elıptık bisikletle koşmalıyım sizce cardio hesabına ve bu kac dk olmalı.. kastan kaybeder mıyız cardıoda ? ve cardıo yaptıgım gun proteın vs alıyım mı ??

bi bilgilendırır mısınız canım hocam.

Fotolar görünmüyor...

Back
Yukarı