• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

dexterrrrr

Süper, tek eksik ten rengin. Tenin biraz daha koyu olsa daha da iyi görünürsün.
Bu arada definisyona başladın mı? Karın kasları zaten gayet iyidi, daha da belirginleşmiş sanırım.

ön omuz ve biceps resme baktığımda ilk dikkatimi çekenler arasında çok iyi gözülüyor.Başarılar diliyorum ama o kola triceps daha iri olursa sanırım mükemmel gözükecek.Yanlış anlaşılmasın diğer yerleri kötü olduğudan böle sölemedim resimde ilk dikkatimi çeken o bölgeler.Ama o kollar daha iri tricepsleri hakediyor.Ama kesinlikle iyi olmadığından deil daha iyi olması gerektiğinden...

harbi ii yane ama resmi daa yakından ceksen daa ii gözükcekmiş

Bence gayet iyi ve estetik.
Omuzlar gercektende güzel, resimleri daha yakindan cekseydin belki daha iyi yorum yapilirdi.

Ayrica kisa dönem icin 3 baslik acmissin, gelismelerini takip etmemiz ve ona göre yorum yapmamiz icin resimleri ayni basliklarda tut, ayni zamanda üyeler icin daha kolay olur.

Basarilar.

ooooo erhan kardesss gayet güzel gidiyor kaslar güzel parçalı ve belirgin.
definizyona baslayınca cok daha güzel olacak...sana basarılar diliyorumm...iyi çalışmalar :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Eger yarısmaya katılmayacaksan; cok fazla definasyon yapma derim... su anda ii gozukuyorsun... daha fazla denfinasyonla cok ufalırsın, ama kiloda alma, cunki ilk resime bakınca boyun cok uzun diil sanırım... su an fit durumdasın, sadece blitz in dedigi gibi guzel bi solaryum da 5 seans seni canawar yapar :)

dexter, biraz bronzlassan gayet estetik olacak..
bu arada bana biraz ufak tefek gibi geldin..? boy/kilo kac?

Re: cardio

dexterrr dedi:
bu resmi 20 dk lık cardio antremanından sonra cektim o yuzden vücudun şişmiş hali degil

Anladım..
Bacaklarını ock sisirme, bece su andaki formun gayet iyi, birazcık bronz ten ile yaza ve sahillere hazır olursun...
daha fazla kilo alma

Back
Yukarı