Diş Temizliği Hakkında

StoLen

Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben dişlerime fazlasıyla önem veren birisiyim. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile hafta içi dişlerimi temizletmeyi düşünüyorum. Benim dişlerim beyaz fakat abartılacak kadarda değil. 90 TL ücreti olduğunu öğrendim daha önceden dişlerini temizleten arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi.

- Dişler temizlendikten sonra 3-5 gün gibi bir sızlama oluyormuş doğrumudur ?
- Temizletildikten sonra gerçekten eski halinden bir farkı olacakmıdır ?

Şimdiden Tesekkur ederim.

diş taşı temizliği olmalı, bende ağrı olmamıştı, fark ediyor tabi ağız kokusunu keser, ancak zamanla yine tartar oluşuyor fırçalamana rağmen, belli periyotlarla gitmek lazım

diş taşı temizliği olmalı, bende ağrı olmamıştı, fark ediyor tabi ağız kokusunu keser, ancak zamanla yine tartar oluşuyor fırçalamana rağmen, belli periyotlarla gitmek lazım
Teşekkür Ederim mesajın için. Peki eski halinden farkı oluyormu beyazlama konusunda ?

genelde tartarlar iç kesimde olduğundan pek belli olmaz ama dış kesimde tartar varsa fark ediyor beyazlık, beyazlatma için bir işlem yaptırmadım ama hekiminize mutlaka hatırlatın

Başka bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı.

genelde diş taşları olanlar yaptırıyor agız kokusunu gidermek için ve beyazlatma gibi bi durum söz konusu degil :)
ücret normal ama sen genede pazarlıgını yap :D

Back
Yukarı