Diet yapıyorum ama kilo alıyorum :(

bu verdiginiz ideal karbonhidrat protein yag orani 30 yildir uygulaniyor ve obozite seker hastaligi insulin direnci artiyor bence karbonhidratlarla yaglar yer degistirmeli

meraba,bana da fikir verebilirmisiniz?1 aydır günde 1 saat cardio yapmama rağmen hiç incelemedim.Acaba beslenme programım mı yanlış?(50kg civarı bayanım,ona göre bakarsınız menüme)

Sabah:2 dilim kepek ekmeği,yarım yağlı b.peynir,bikaç zeytin,bol yeşillik
Ara :5-6 badem,2 kuru kayısı
Öğlen :1 dilim k.ekmek,100gr light yoğurt,1 kase az yağlı sebze çorbası,1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
Ara :yarım paket etiform
Ara :(spordan 30 dk önce 1 bardak light süt,1 küçük elma)
Akşam:1 dilim k.ekmek 100 gr light yoğurt,200 gr tavuk,az yağlı salata
Ara :1 kase light puding ya da 1 light çikolata

haftada 2 baklagil,1 bulgur tüketiyorum

benim sahsi fikrime göre bastan asagı yanlıs :)

ara yapmamalısınız her ara vucuda insülin salgılatır ve yag yakımını durdurur tahılların zararları beslenme kısmında var eger dogru kabul ederseniz onları diyetinizden cıkarmanız lazım

ben sizin yerinizde olsam

sabah tam yaglı beyaz peynir yada kasar peyniri 5 10 siyah zeytin bol yesillik badem ve ceviz yerdim

oglen tam yaglı ev yogurdu yoksa kefir zeytinyaglı sebze corbası yada sebze yemegi sebzenin icine biraz tavuk yada et atardım

spordan evvel birsey yemezdim cunku kardiyo yapıyorsunuz zaten

spor sonrası ise 200gr tavuk zeytinyaglı salata yanında ceviz badem fındık

yerdim

light urunleri agzıma sokmazdım

Son düzenleme:
çok teşekkürler cevap için ama şimdi aklıma bişeler takıldı

1.aralar olmazsa vücut uzun süre aç kalır,metabolizma yavaşlar ve her yediğimi yağ olarak depolar ilerdeki aç kalma ihtimaline karşı,diye biliyorum
sık ve az yemek metabolizmayı hızlandırır yani

2.cardioyu neden aç karnına yapmalıyım

3.böyle olunca ortalama kaç kalori oldu?şimdiden teşekkürler

metobolizma yavaslamaz hürafe onlar :) bu sabah yedigini zaten uzun sürede hazmedecek yaglar hazmı yavaslatırlar

aç kalma aclık krizi cekiyorsanız eger insülin sisteminizde bir sorun vardır zamanla kırarsınız aclık cekmezsiniz merak etmeyin :)

ac karna yapılan kardiyo da daha cok yag yakarsınız

kalori hesabı yanlıs ve gereksizdir iyi gıdalardan doyana kadar yiyebilirsiniz

su an cıkcam ama cevap yazarım

http://beslenmebulteni.com/bes/inde...cle&id=1548:tas-devri&catid=81:tas&Itemid=458

bu Profosor Doktor Ahmet Aydın beyin yazıdı tas devri diyeti

size bir ısık olabilir

kendisi Turkiye deki tek beslenme ve metobolizma ana bilim dalı baskanıdır

Back
Yukarı