• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Dikdörtgen vücut

1.79 boy ve 82 kg'yum. Ben vicut resimlerimle beraber ölçüm resimlerimi dekoydum; ilk defa ölçdüğüm için yanlış ölçme ihtimalim yüksek. Evde 2 adet 5kg'luk dambılım ve bir de koridor barfiksim var; harici olarak materyalim ve aletim yok. iki ay önce 3 aylık peşin ödeyip salona yazıldım; ama istikrar gösteremedim. Kısa zamanda gelişim göstermesi gerektiğine düşündüm heralde, araya da vizeler girince elimi eteğimi çektim salondan. 1 ay gidebildim sanırım. Vücudum yağlıdır ve orta kalıplı sayılırım. Amacım üçgen vücut olmaktı; fakat kalçalarım dar değil ( çok geniş de değil). Bu yüzden bayağı bir çalışmam gerekiyor. Dambılla omuz hareketleri yapıyorum; çünkü kalçayı daraltma şansım yok. "Üstü genişleteyim" dedim bende. Buradaki salonların ortamlarını beğenmiyorum. Benc Pres, kelebek ve ayak hareketlerini yapabileceğim bir ağırlık sehpası(istasyonu) ve uzun ve kısa barlar almayı düşünüyorum. Forumdaki programlar daha çok içime sindi;kendi başıma işin altından kalkabilir miyim ve Sizce bu vücut adam olur mu? Olursa çok zaman ister mi? Şuan canımı sıkan en büyük problem keskin bir üçgen vücuda sahip olamamak.
bilek:17
kol(pazu):37.5
omuz:122
göğüs:112
bel:90
Kalça:100
Boy:179
Kilo:82

Eklentiler

• ark.JPG
    ark.JPG
    31,1 KB · Görüntüleme: 747
  • yann.JPG
    yann.JPG
    48,8 KB · Görüntüleme: 802
  • kol.JPG
    kol.JPG
    33,9 KB · Görüntüleme: 777
  • kalça.JPG
    kalça.JPG
    36,9 KB · Görüntüleme: 580
  • erg.JPG
    erg.JPG
    40,3 KB · Görüntüleme: 1.077
  • bilek.JPG
    bilek.JPG
    31,9 KB · Görüntüleme: 650
  • bel2.JPG
    bel2.JPG
    33,2 KB · Görüntüleme: 597
  • bel1.JPG
    bel1.JPG
    30,6 KB · Görüntüleme: 688
  • arkkk.JPG
    arkkk.JPG
    23,2 KB · Görüntüleme: 703
  • ark1.JPG
    ark1.JPG
    30,6 KB · Görüntüleme: 541
Valla resimleri çekerken refleksif olarak göbeğimi içeri çekmişim heralde. İşte bu çekmemiş halim :D

Eklentiler

• gerççç.JPG
    gerççç.JPG
    11,2 KB · Görüntüleme: 678
kanatların ve kolların bu işin başındaki biri için gayet iyi..yağ oranını azalttığında şimdi bile üçgen durabilirsin..
evde de yapabilirsin tabi ama özelllikle presslerde zaman geçtikçe ağır kilolara girmek istediğinde bi partner ve yeterli plaka bulmalısın..

Plakaları alırım; ama partner bulmak benim için çok zor olacak. Gögüs presslerde barı mandala takmakda zorlanacağımı biliyorum; ama gögüsle ağırlığı alıp ordan dizlerimin üzerine alırım diye düşünüyorum.

Yorumlar ve bilgiler için teşekkür ederim.

Bu da bir 1 ay önceki resimlerim; telefonda buldum.
Sizce vücudum bu spora yatkın mı?

Eklentiler

• spr.JPG
    spr.JPG
    46,2 KB · Görüntüleme: 672
  • ergnnnnn.jpg
    ergnnnnn.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 818
duzenlı bı sporla tamamdır herşey,anasından kaslı dogmadı kımse yaglı dogdu öyle degılmei:)

vücud doğuştan gelen genetik itibariyle gayet iri bi yapıya sahip..üst omuz bölgesini yana geneişletebilirsen he birazda kalçada ki yağları erittin mi birazcıkda göğüslere düzgün bi şekil verirsen çok hoş durucağına eminim..bence bidaha bodye başla ama bu sefer sonunu getir.. :)

Gynocomasty var gibi duruyor.

Evde eğer rahatsız edilmeyeceğin geniş bir mekan varsa ve disipline olabiliyorsan... Evde çalışmak da iyidir. Üstelik aletlere yatırılan para kısa bir sürede amorti edilebiliyor..

Bend eilk baktığımda jinekomasti var dedim ama arkadaş çok yeni sanırım genetiksel

Genetikte olabilir; Doğduğum günden beri böyle. Jinekomasti var gibi geliyor; bana çok zayıflarsan gider dediler; gerçi hiç çok zayıflayamadığım için göremedim o günleri.

Asrin, genetik olanla jinekomastinin farkı nedir? Sonuçta tek çözüm liposection ise hepsi jinekomasti sayılmaz mı? Ve Sizce bunu ameliyatsız halledebilir miyim?

denildiği gibi zayıflarsan sorun çözülür biraz cardioya ağırlık ver kasların daha çok gözükür motivasyonda olur hem

Bilgiler için sağol, Genetiksel diyince "düzelmez" anlamda söylediğini düşünmüştüm. Yanlış yapmıyorum değil mi?

bakın 4 kez evet 4 kez aynı resimlere baktım ama üzülerek söylüyorumki sizde jinekomasti var.Göğüsleriniz normal değil ; yağlı bir kimse için bile.
Bench press çalışarak bunu azaltabilirsiniz amacınız göğüse yüklenmek olmalı.Eğer zaten değişmez diye boşverirseniz baklava dilimi gibi karın kaslarınızda olsa göğüslerinizhep sarkık kalır ve hoş olmaz.Şimdi 4 elle body ye sarılın.Vücudunuzu inceledigmde 2-3 ay kadar çok fazla yememenizi tavsiye ediyorum.
Umarım yardımcı olmuşumdur.İyigünlerthums:

kimler nelere imza attı bu sporda sende yaparsın.
azim + sabır + idman + yemek+yemek+yemek formül budur.

Selam herkese, bu arkadaş bunu demiş ancak bu arkadaş zaten kilolu kalçayı fln salmış gitmiş.O göbeği eritmeden , bodye fln başlaman çok zararlı olabilir mazaallah. Önce koşuyla, fitnessla yak o yağları.Sonra şişir ve sağlamlaştır senin formulun azim + sabır + idman + idman + idman + sabır + yemek olmalı.Hadi bakalım yeni resimlerini koy.

Back
Yukarı