dinlenme..!!!!

arkadaşlar ben kendimi hem yorgun hissediyorum hemde vücut adaptasyona girdiğini düşünüyorum. bunun için 1 hafta ara vermeyi düşünüyorum. bu 1 hafta arada vücudumu da şaşrtmış olurmuyum??

uzun süredir çalışmalara kesintisiz devam ettiysen, vücudunun dinlenmek istemesi normaldir, elbette yararlı olacaktır. gene de dinlenmenin vücudu şaşırtma yönünde çok büyük etkisi olacağını sanmıyorum. ne kadardır devam ediyorsun spora?

kesınlıkle ıyı olacagını dusunuyorum.ben altı ayda bır verıyorum bır hafta on gun ara .donusum cok ıyı oluyor.
vucudun calısmaya alısmasına ve rutıne gırmesıne ızın vermemk gerekır. boyle olunca vucut bellı zaman sonra ıdmandan sıkılır surantrene olur,gelısme durur, bıraz da mental olarak dınlenmeye ıhtıyacı var vucudun.

bence ara verılmelı vucut dınlenerek gelısır.
saygılar.

kesınlıkle ıyı olacagını dusunuyorum.ben altı ayda bır verıyorum bır hafta on gun ara .donusum cok ıyı oluyor.
vucudun calısmaya alısmasına ve rutıne gırmesıne ızın vermemk gerekır. boyle olunca vucut bellı zaman sonra ıdmandan sıkılır surantrene olur,gelısme durur, bıraz da mental olarak dınlenmeye ıhtıyacı var vucudun.

bence ara verılmelı vucut dınlenerek gelısır.
saygılar.

Aslında vücudu böyle dinlendirmekte kasları şaşırtmak gibi, herzamankinden farklı bir durum söz konusu oluyor onlar için, buda gelişimi arttırıyor...

bence kesin aranı ver vücudunu dinle kendini en iyi sen bilirsin sana ağrı olarak dönebilir dinlenmemek ya da motivasyon eksikliği şeklinde

Back
Yukarı