Dinlerken Hiç Bitmesini İstemediğiniz Şarkılar..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Metallica-Damage Inc.,Battery(s&m),Master of puppets,Metal militia(bunu dinleyin studyo kaydı olucak)
Blind guardian-Another holy war,Battlefield,The Edge
Children of bodom-Needled 24/7(nakaratını sabaha kadar dinlerim),Children of decadence,You are better off deadkafa_kafa_kafa_

-- tek geçerim --
//// R.E.M - Losing My Religion ////

bunlar da bonus
HIM - Gone With The Sin
Metallica - Fade To Black
Yaşar - Kör Bıçak
Yaşar - Gel Benimle
son zamanlarda
Timbaland - The Way We Are
David Guetta - Baby When The Lights Go Out

Ya komik gelebilir ama hani ÇAĞRI diye bir film varya islamiyetin doğuşunu anlatıyo abi onun fon müziği inanılmaz ya nasıl bir müziktir bitmesin dedirtiyo adama...

Bide efsane müziktir oda bir film müziğidir "çingeneler zamanının müziği" "Goran bregovic" eseri "EDERLEZİ" bitmesin dedirten müziklerdendir bilmem hatırlayanınız varmı?

Ya komik gelebilir ama hani ÇAĞRI diye bir film varya islamiyetin doğuşunu anlatıyo abi onun fon müziği inanılmaz ya nasıl bir müziktir bitmesin dedirtiyo adama...

katılıyorum..o müzik bencede büyük eselerden..zira arkasında koskoca londra senfoni orkestrası var..

buaralar çokça
"Aslı Güngör - Kalp kalbe karşıdır" dinliyorum..farklı geldi bana..

ıbrahım tatlıses -- akdenız aksamları - dertler derya olmus
yıldız tılbe -- askın bendende ote - bır benım ol
yasar -- kumralım - aldanırım- kuslar- benı unutma - esırınım

spor yaparkenmıydı :( ben normal zamanlarda sandım ozur dılerım
spor yaparkende rammstein dınlıyorum genelde ve amon amarth ın bı sarkısını buldum salonda onu calmasını rıca edıyorum dj den :):)

dj yahel speed veya butterfly, last man in the world, dj tiesto deep feelins ve diğer bikaçtanesi,,,,,,,,,,,,,,,,,

spor yaparkenmıydı :( ben normal zamanlarda sandım ozur dılerım
spor yaparkende rammstein dınlıyorum genelde ve amon amarth ın bı sarkısını buldum salonda onu calmasını rıca edıyorum dj den :):)

hayır spor yaparkenki değil..başlığa dikkat!

Dorianın çalışmasında çalan parça olan bush tan machinehead ve buna ilaveten jackal soundtrack i olan red tape den agent provocatuer benim size tavsiye edeceğim parçalar.

fatal tragedy ;)

Back
Yukarı