Dirseğimde platin var.

fth21

Üye
Mrb arkadaşlar geçen yıl nisan ayında sakatlık geçirdim dirseğimde ciddi kırık oluştu şu an platin var ve kemik kaynamış durumda. VG ye başlamak istiyorum kolum tam açılmıyor 10 15 derecelik açı kaybı var. VG yapabilir miyim yine de platinin bir zararı olur mu. Bilgisi olan var mı acaba. iyi çalışmalar herkese

Kas oluşumunu engellemez ama baya bi güç kaybına neden olur. Hafif kilolarla sadece kol+önkol a yönelik çalışmaya başla şimdilik.

teşekkürler yorumunuz için. Biraz güç kaybına neden oldu haklısınız geçen yıl 10 kğ ile çalıştığımda problem olmuyordu dün 8 kğ ile denedim hafif ağrı yapıyor daha da düşürürsem etkisi olur mu dersiniz ? geçen yıl 35 cm idi kolum şimdi 32

teşekkürler yorumunuz için. Biraz güç kaybına neden oldu haklısınız geçen yıl 10 kğ ile çalıştığımda problem olmuyordu dün 8 kğ ile denedim hafif ağrı yapıyor daha da düşürürsem etkisi olur mu dersiniz ? geçen yıl 35 cm idi kolum şimdi 32

Ben ortalama 3-5 kg ile çalışırsın diye düşündüm. Bence düşür ağırlıkları. Zaten ölçü olarak çok bi kayıp yokmuş, acele etme bence.

Back
Yukarı