kardeşim durumun nasıl oldu merak ettim bişey falan yazmadın ben bcaa içeyim dedim 2 gundur bcaa iciyorum günde 2 tablet iyi geldi galiba iyleşiyorum[/quot
BCAA 'nın iyi geldiğini söylüyorsun ama 2 gün içerisinde etkisini göstermesi tuhaf değilmi ? eğer gerçekten ağrının bcaa kaynaklı azaldığını düşünüyorsan hemen gidip alayım...kardeşim durumun nasıl oldu merak ettim bişey falan yazmadın ben bcaa içeyim dedim 2 gundur bcaa iciyorum günde 2 tablet iyi geldi galiba iyleşiyorum
benim kolum biraz iyileşti dün şınav falan çektim kolumla ağırlık falan kaldırdım bugun tekrar ağrı başladıGlucosomine msn ultimate ve weider bcaa aldım ilk kullanımı az önce gerçekleştirdim,durumdan ne kadar muzdarip olduğum anlaşılacaktır..
Bu dirsekligin ve cihazin direk satin alma linklerini gonderebilirmisin
[DOUBLEPOST=1407154525][/DOUBLEPOST]Birde şu var bu rahatsızlığın en önemli sebebi mouse'u tutuş şeklimizden kaynaklanıyor spordan kaynaklanma olan daha düşük ama spor yaparken bu durumu dahada kötüleştiriyoruz[DOUBLEPOST=1407154565][/DOUBLEPOST]Dirseğin ve kolun tamamı masa ile desteklenmeli dostum..[DOUBLEPOST=1407154778][/DOUBLEPOST]Bir süre sonra o bölgede ödem oluşacak ve tedavi süresi uzayacak..[DOUBLEPOST=1407155013][/DOUBLEPOST]Forumda benzer problemleri olan ve bu spora gönül veren herkeze bu uygulamaları öneririm yoksa bilgisayar başında mouse'u kullanmaktan yakın parmaklarımızdan biri evrim geçirecekkardeşim bu sakatlıktan tamamen kurtulmam lazım boyle geçici agrı geçirecek şeyler çözüm değil