BrockLesnar
Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce programıma dumbbell bench press ekledim. sanırım hareket bittikten sonra ağırlıkları indirirken yaptığım bi hareketten dolayı sağ dirsek bağlarımı sakatladım. o an sıcaklıkla hissetmedim. bi kaç gün sonra sırt-arka kol idmanında lying triceps yaparken aşırı zorlandığını hissettim. üstelemedim daha sonra hafif ağırlıkla tamamladım hareketi. bugün göğüs idmanım vardı. bench press de zorlandım ama tamamladım. dumbbell bench pressi de yaptım. ancak incline pressde normalde yaptığımın 10 kg altını bile yapamadan hareketi bırakmak zorunda kaldım. bağlar çok acıdı daha da zorlamak istemedim.
şimdi sorum şu dirsek bağlarımı nasıl toparlarım. bugün pazartesi bu hafta çift göğüs girmeyi düşünüyorum. cuma yada cumartesi tekrar göğüs girmeyi planlıyorum. o güne kadar nasıl bir yenilenme sağlarım ?
şimdi sorum şu dirsek bağlarımı nasıl toparlarım. bugün pazartesi bu hafta çift göğüs girmeyi düşünüyorum. cuma yada cumartesi tekrar göğüs girmeyi planlıyorum. o güne kadar nasıl bir yenilenme sağlarım ?