Dirsekten Ses Geliyor Lütfen Yardım Edin

onurefe7

Üye
Bu sporu altı aydan beri yapıyorum bench press yaparken dumbell press shoulder press tek dambılla arka kol çalışırken şınav çekerken sürekli ses geliyor ve artık arkakol çalışmıyorum iki tane doktora gittim bişey yok dedi ama gerçekten spordan soğudum çat diye gelen sesten lütfen bişey yazın yardım edin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ses geliyor çat diye ağrı yok daha önce hiç kolumdan problemim olmadı 2 tane doktora gittim bişey yok dedi krem verdi zorlama dedi bu sporuda bırakmak istemiyorum lütfen yardım please

Kardeş girlttigin doktor iyi değildir çünkü dirsekten ses gelmesinin body ile hic bir alakasi yok o tamamen tibbi bir şey sen istersen başka doktora da git.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeş girlttigin doktor iyi değildir çünkü dirsekten ses gelmesinin body ile hic bir alakasi yok o tamamen tibbi bir şey sen istersen başka doktora da git.

İlk ortopediye gittim Celal Bayar Üniversitesi'nin birşey yok dedi ardından aile hekimliğine gittim krem verdi yine yok bişey dedi zorlama dedi hala ses devam bir türlü bitmedi

Valla kardeş bilmiyorum ama body veya hareketle ilgisinin olduğunu sanmiyorum geçmiş olsun.

Eklem sivisiyla ilgili bir problemdir bunun tedavisi de var normalde bir doktorun bunu rahatca tespit edebiliyo olmasi gerekir

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eklem sivisiyla ilgili bir problemdir bunun tedavisi de var normalde bir doktorun bunu rahatca tespit edebiliyo olmasi gerekir

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorarım ama eklem sıvısı ile ilgili mi diye zorlamaymış öyle dedi doktor

Back
Yukarı