diyetisyene mi fitness hocasına mı

merhaba fitness için yemek programını fitness hocasınamı yazdırayım yazarsa tabi yoksa diyetisyene mi diyetisyen derseniz diyetisyene ne diyeyim bulk clean mı bulk mu...

Merhaba,
Spor antrenörlerinin çoğunun(hepsi değil, geneli) oluşturduğu beslenme programı tekdüze ve yanlış uygulamalar içeriyor. Bu sebeple bir diyetisyenin beslenme programı oluşturması daha iyi görünüyor. Ancak sporcu beslenmesine uygun beslenme programı oluşturacak diyetisyen sayısı çok az bunu da eklemiş olalım.

hiç bir fitnes hocası diyetisyen ve diğer meslek grupları burnundan kıl aldırmıyor hepsi en doğrusunu en iyisini biliyor zaten soğudum hakan gümüş vardı tuse spor salonunda sefa hoca vardı soğuttular beni[DOUBLEPOST=1535812305][/DOUBLEPOST]güngörende soğanlı caddesinde mevlana camisinin hemen orda spor salonu var aidat falan sormaya gittim akşam 7 de gelebilirim dedim akşam çok kalabalık oluyor dedi ama ben sakallı gittim var tinerci zannetti sanırım o yüzden kalabalıklık bahaneydi emin olun

hiç bir fitnes hocası diyetisyen ve diğer meslek grupları burnundan kıl aldırmıyor hepsi en doğrusunu en iyisini biliyor zaten soğudum hakan gümüş vardı tuse spor salonunda sefa hoca vardı soğuttular beni[DOUBLEPOST=1535812305][/DOUBLEPOST]güngörende soğanlı caddesinde mevlana camisinin hemen orda spor salonu var aidat falan sormaya gittim akşam 7 de gelebilirim dedim akşam çok kalabalık oluyor dedi ama ben sakallı gittim var tinerci zannetti sanırım o yüzden kalabalıklık bahaneydi emin olun
Forumda bilgili pek çok arkadaşımız var ve sizin söylediğiniz gibi değiller. Yani herkes(sizin söyleminizle diğer meslek gruplarının burnundan kıl aldırmaması) öyle değil. Soğuma konusunda ise haklısınız, birçoğunda ego problemi var. Ancak bu spora özgü değil her alanda böyle(benim düşüncem). Bu yüzden bunlara çok takılmayın. Araştırıp forumdaki arkadaşlardan destek alabilirsiniz, yardımcı olacaklardır(ben de dahil).

istisnalar hariç demeği hiç sevmiyorum tabii ki içlerinde yardım sever maaşlarının hakkını veren tüm meslek grubundan adam vardır dr mühendis vs gelse salona ilgilenirdi hakan gümüşe kayıt oldum o zamanın parası ilk badim olacaktı her gün gel demişti her gün gelenden o zamanın parası 100 lira alındı tarih 2000 falandı aydatı verdim SONRA 15 LİRA İSTEDİ KAYIT ÜCRETİ KAYIT ÜCRETİNİ ÖNCE DESEYDİ ÇAKAL üye olmazdım[DOUBLEPOST=1535889112][/DOUBLEPOST]ÖYLE BİR BAŞTAN SAVMA ÖLÇÜ ALDI Kİ EŞOFMANIN ÜSTÜNDEN ATLETLE ÖLÇÜ ALDIN DEDİĞİMDE UMURSAMAMIŞTI UZAK DURUN 3 AYDIR BİR HAREKETİ YANLIŞ YAPIYORMUŞUM ARA SIRA GEL BAK DİMİ ÖĞRENCİNİ KONTROL ET[DOUBLEPOST=1535889235][/DOUBLEPOST]KARDEŞ YARDIMCI OL o zaman ektomorfum skinnyfitim yağlanmadan gelişmek niyetim istanbuldaysan görüşebilirizde definasyona girmeye karşıyım her zaman fit olmaktan yanayım

Back
Yukarı