Diyettekilere proteinli kahvaltı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gwindor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gwindor

Üye
Malzemeler

4 yumurta
1 domates
1 salatalık
kibrit kutusu büyüklüğünde light b.peynir

4 yumurtanın birini tam olarak,üçünün ise sadece beyazını bi kaseye koyun.üstüne biraz k.biber ve p.biber koyup çırpın ve bekleyin.tavanıza çok az zeytinyağı koyup tavaya yayın.domatesi ve beyaz peyniri küçük küçük kesip tavanın içine atın biraz pişirin ama diriliğini kaybetmesin domates sonra yumurtayı atın ve devamlı oynayın tahta kaşık yardımıyla,çokta katı olmadan çıkarın.yanına ayrı bi tabağa salatalığı söğüş kesin üstüne limon sıkın.afiyet olsun

toplamda aşşağı yukarı 200 kalori 18g protein 5.5g yağ

kahvaltıda karbonhidrat tüketmen sıkıntı olmayacaktır.

bu öğünün seni tok tutmasını istiyorsan bir kap yulaf da yiyebilirsin.

çünkü tokluk hissini veren lifli gıdalardır.

yulaf da son derece temiz bir kompleks karbonhidrat kaynağı olduğu için diyetlerde rahatça aşırıya kaçmadan tüketebilirsiniz.

Ben çok fazla karbonhidrat aldığımı düşünmüyorum, o yüzden bunların yanına unonun köy, sofra, çavdarlı, tam tahıllı vs. ekmeklerinden 2-3 dilim yesem nasıl olur arkadaşlar?

Ben çok fazla karbonhidrat aldığımı düşünmüyorum, o yüzden bunların yanına unonun köy, sofra, çavdarlı, tam tahıllı vs. ekmeklerinden 2-3 dilim yesem nasıl olur arkadaşlar?

2-3 dilim tam tahıllı ekmek yiyebilir veya yulaf ezmesi yiyebilirsin bi kase.ayrıca gün içinde haşlanmış kepekli makarna yersen hem tok tutar hem az kalorili hemde karbonhidrat ihityacını karşılar.

Back
Yukarı