ben protein tozunu tavsiye eden her yazıya atlarım, bişeyler yazarım. mümkün olduğunca kırmadan incitmeden... buraya yazan, ya da burayı okuyan binlerce genç var, çocuk var. belki benim 10 yaşındaki tekvandocu yeğenim de okuyordur. burayı, kendi kardeşimizin kendi evladımızın da okuduğunu düşünerek yazmamız gerekiyor. 10 yaşındaki 15 yaşındaki bir gence protein tozunu ya da diğer takviyeleri mucize gibi sunmaya kalkışırsak, onu tavuktan yumurtadan sütten soğutup takviyeye yönlendirecek yazılar yazarsak,çocuğa pek faydalı bişey vermiş olmayız. kim kendi evladını takviye ile büyütmek ister? benim çocuğum yok ama kendi kardeşlerimin , çocuklarını doğal beslemek için ne kadar zahmetlere girdiğini ben görüyorum. ben kendi adıma sadece toza değil, aynı zamanda o tavuklara da sütlere de isyan bayrağı açtığımı her fırsatta söylüyorum zaten. bakanlığın bir an önce bu rezalete son vermesi gerektiğini, insan hayatının hormonlu, gdolu yapay besinlerle harcanmayacak kadar kıymetli olduğunu söylüyorum. bak benim üst komşum hayvancılık işi ile uğraşır. bana kazık atmayacak kadar dürüst bir insan. evde tereyağı bitti, 1 haftadır peşinde dolanıyorum ki köyden yağ getirsin diye. oysa evimin yanında markette yağ var. ama ben o köy tereyağını almak için afedersin it gibi peşinde dolanıyorum adamın.
protein tozuna karşıyım. ama kullananı da niye kullanıyorsun diye dövecek halimiz yok, balbao belki sen de kullanıyorsun, belki columbu da kullanıyor belki created de kullanıyor. ben de kullandım. bugüne kadar toplam 1900 gram kadar kullandım. kalan 400 gramını ise kullanmadım. daha da kullanmayı düşünmüyorum.
elbette sizler 28-30 yaşına gelmiş adamlarsınız. bu işte benden eskisiniz ve benden daha tecrübeli, daha bilgili olduğunuz da kesin. kullanıyorsanız, vardır bir bildiğiniz. ben sadece kendim ve burayı okuması muhtemel kardeşim yeğenim ya da 10 yaşındaki bir çocuk için "kullanmayın" diyorum. sadece toz kullanmayın da demiyorum. cips de yemeyin diyorum, kola da içmeyin diyorum.