Exacting51
Üye
en başta dedigim gibi her balık her ortamda yaşamayaz ben sana o ortamda yaşayabilecek balıkları sayayım.Kimseyi yönlendirmek gibi bir gayem yok balıkçılarda satılan balıkların çoğu çiftlik balığı deniz balıklarında da ağır metallerden söz ediliyor. Balıkçı olduğumu iddia etmiyorum ancak bu durum sıkça söz edilen bir durum. Yanlış biliyorsam da doğrusunu öğrenmek isterim teşekkürler.
1 Sazan
2 ALABALIK SOGUK VE SERİN SULARDA YAŞAR. TAMAMEN BU HAVUZ'DA YETİŞEN BALIK. Sen bunu gidipte okyanus'da yetiştiremen. yani senin dedigin balık bunlar havuzda üretilen
bu balıklarda
Palamut - Torik sıcak sularda yaşarlar böcek larvaları ve sualtı hayvancıklarıyla beslenerek yaşarlar ve balıkları senagal gibi Afrika ülkelerinden ithal edilmektedir ve kim gidip orayada göle balıklar büyüsün diye hormonlu yem atıp balıklara yedirecek sence kim uğraşcak ? havuz balıgı degil yani benim örnek verdigim balık.
Bide senin cıva dedigin şey ney biliyormusun ? fabrika atıklarından metallerden etikenen balıklar afrikada kaç tane fabrika var öyle denize yada göle zehirli su atan dünyadaki bütün balıklarda denizde yetişmiyor göllerde yetişiyor.