Doğal vücut geliştirmeciler topiği -Full Motivasyon

Whey protein iyidir güzeldir ancak öyle sanıldığı kadar ahım şahım bir etkisi olduğu kanaatinde değilim. Kaldı ki, yapılan bir araştırmaya göre , antrenmandan sonra Whey protein alan birisi ile antrenmandan sonra süt,yumurta vs. gibi proteinlerin karışımından oluşan Complex protein tozlarından birini yani Syntha-6 veya Combat Powder gibi bir ürünü kullanan kişi arasında kayda değer herhangi bir farklılık saptanmamış. Weider amcamızın '' antrenman sonrası hızlı sindirilen protein şart'' söylemi de tamamen Çıkar amaçlıdır yani her zaman olduğu gibi bunun ucu da Para ya dayanıyor
Supplement?

[nokta]

Forum üyeleride dahil hepsinin steroid kullandığını düşünüyorum. Genektik harikasıyım acayip kas kazanıyorum safsatalarına ise ancak amatörler inanır. Her vücudun belli bir kütle kapasitesi vardır. Bu sınırlarda üç aşağı beş yukarı bellidir. Kütle bu sınırlara dayandığında işin içine başka parametreler girer. Bu sınırları beslenmeyle , antrenmanla filan aşamazsınz.

Elite35 'in paylaşmış olduğu fotoğraf en az Jeff Seid kadar estetik bir vücudun Doğal olarak da yapılabileceğinin en büyük kanıtı . O yüzden konuyu açan arkadaşın bu fotoğraftaki kişiyi iyice özümsemeli

Hakan Demiray bu konuda iyi bir örnek illa örnek arıyorsanız ona bakabilirsiniz. Murat Tavman'da kullanmadı diye biliyorum çok disiplinli. Lazar Angelov nedir yav özellikle yüzüne bi ton estetik yaptıran adam steroid kullanmaktan mı çekinecek zannediyorsunuz:) Zaten bu işte belli bir süreyi aşmış herkes kimin kullanıp kullanmadığını ayırt edebilir sanırım baktığında. Yine de Lethe'yi araya katmasaydın keşke şimdi gelip cevap verirse tartışma çıkacak yine durduk yere.

lethe diye diye adamı forumdan soğuttunuz. 3-5 tane adam gibi yazı yazan adamlar vardı teker teker soğuttunuz şu ortamdan. emeklerine saygı azıcık

Uzaktan eğitim diye bir şey icat etmişler hepsi rant peşinde insanlara umut satıyorlar başka bir şey değil bunun adına spor falan diyemezsiniz insanları kandırmak bir sanat değildir,açıköğretim dersleri gibi uzaktan fitness öğretmenliği yapılıyor,bu iş bu kadar ucuz mu ??

'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Forumdaki cevqplardan memnun olmayanlar personal trainer isiyle ugrasanlardan yardim alabilir. Saç forumlari var,yillardir kafamizdan nasil sac cikartiriz diye konusuyorlar.daha bir sonuca varabilmis degiller. Burada hic degilse başaran insanlardan tavsiye alabiliyoruz. Soylenen seyleri netten ve forumdan bir daha arastirmak lazim. İlk okulda hepimiz carpma isleminden sonra saglama yapmisizdir ;) boylece sucsuz ve foruma faydasi olan uyeleri kimse haksiz yere suclamamis olur.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dostlar örnekler gerçek mi değil mi bilmiyorum ama şimdilik benim doğal gidişat güzel.
1 eylül 2014:
Boy: 174 cm
Kilo: 58.9 kg
Sağ kol: 27 cm
Sol kol: 26 cm
Bel: 75 cm
Göğüs: 90 cm
Bacak: 44 cm

25 eylül 2014:
Kilo: 62 kg
Sağ kol: 31,5 cm
Sol kol: 31 cm
Bel: 81 cm
Göğüs: 101 cm
Bacak: 47 cm

Haftada 3 gün, günde 1 saat (ısınma ve esneme hariç) ve hergün her genel antreman olarak devam ettim. Önümüzdeki hafta kas gruplarını günlere bölüp haftada 4 güne çıkaracağım. Eğer gelişim böyle devam ederse zaten hiçbir destek besinine ihtiyaç yok gibi görünüyor.
Saygılarımla.

Dostlar örnekler gerçek mi değil mi bilmiyorum ama şimdilik benim doğal gidişat güzel.
1 eylül 2014:

25 eylül 2014:

Haftada 3 gün, günde 1 saat (ısınma ve esneme hariç) ve hergün her genel antreman olarak devam ettim. Önümüzdeki hafta kas gruplarını günlere bölüp haftada 4 güne çıkaracağım. Eğer gelişim böyle devam ederse zaten hiçbir destek besinine ihtiyaç yok gibi görünüyor.
Saygılarımla.

Bu gidişatla seneye mr.olympia'ya katilirsin ;)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1 eylül 2014:

25 eylül 2014:

Saygılarımla.
Iki olcumden birinde hata yapmis da olabilirsin, ilk zaman spor yapmadigindan kolun sisik durmuyor oldugu icin az olcmus de olabilirsin.

Merhabalar.
İki olcumde ayni sartlarda yapildi. Benim beden tipim boyle. Spor yaparken cok hizli sisiyorum. Biraktigimda da kilo almayip inceliyorum. Bastaki bu sisme hizi hp ayni sekilde devam etmez. Bir noktada yavaslayip durma noktasina gelecektir. Olcen ben degilim hoca olcuyor. İmkansiz gozu ile bakmayin. Kaslarim tip 1 den tip 2a ya cabucak gecebiliyor.
Ben vucut gelistirme sporcusu degilim. Hedef haziran 2015e 75kg olarak girmek. Sonra kilomu o civarda tutup yaptigim sporun niteligini degistirecegim.
Saygilarimla

Back
Yukarı