Doğal vücut geliştirmeciler topiği -Full Motivasyon

Herhalde senin arkadaşında bunun gibi 80 kg define bir vücuda sahip fitness model :) demek istediğim adam o kütleyle nasıl kotuyor fiziğini
fitness model değil ama sayılır iç çamaşırı mankenliği felan yapıyor ama dediğim gibi vucut yapısıyla cok alakalı yani alkol alır uyku düzeni veya beslenme düzeni yok supplement kullanıyor yanlış anlaşılmasın ama işte genetik faktörler....

Bu abiyi yyeni keşfettim adı Alon Gabbay harika vücut yapmış üstelik tamamtamamen ilaçsız doğal yoldan. Süper başarı kusursuz genetik budur bence.
ALON GABBAY
alon-gabbay-interview-2.jpg
10653633_748793351822894_5097071791656561594_n.jpg
maxresdefault.jpg
259192_472981902737375_1247085100_o.jpg

Dogallik cok tartismali
Ilacsizsan dogalsin demek nekadar dogru
Creatin kimi insanlarda cok fark yaratabiliyor
Su tutumu sayesinde muazzam kasli gorunebilirsiniz tabi herkeste ayni etkiyi vermiyor
Bunlarida goz onunde bukundurmak lazim

Dogallik cok tartismali
Ilacsizsan dogalsin demek nekadar dogru
Creatin kimi insanlarda cok fark yaratabiliyor
Su tutumu sayesinde muazzam kasli gorunebilirsiniz tabi herkeste ayni etkiyi vermiyor
Bunlarida goz onunde bukundurmak lazim
Kesinlikle ki Alon Gabbayinda steroid yada anabolic alip almadığını da bilemeyiz ne yazık ki

Doğal yollarla bu kütlenin elde edilebileceğini düşünüyorum, her anlamda doğru hamlelerle de belki çok kısa bir süre için de bu definelik yakalanabilir, ancak bunu uzun süre korumak bence imkansız. Ya kütle ya parçalanmış karın kasları, bileşimi zor.
hacim konusuna doğru temiz bulk bir şekilde bu kütle elde edilebilir bencede definisyon zor[DOUBLEPOST=1414582686][/DOUBLEPOST]
Size kalsa herkez steroid müptelası. Bu ön yargılardan kurtulun bence.
steroid kullanmak emek harcamamak anlamına gelmiyor ayrıca varsa böyle vücut yapan steroidsiz definisiyon yapan koysun video yada foto bizde tebrik edelim sana kalsa jay cutleride steroidsiz göstereceksin :)

Son düzenleme:
bu jeff seid'in kankası dimi ya :) bu adam ve jeff seid in takımı kesinlikle steroidli çok aşırı belli adamlar yılın herzamnı video çekiyolar hep aynı definelikte aynı kütleyle geziyolar bukadarda olmazki :mad:

hacim konusuna doğru temiz bulk bir şekilde bu kütle elde edilebilir bencede definisyon zor[DOUBLEPOST=1414582686][/DOUBLEPOST]
steroid kullanmak emek harcamamak anlamına gelmiyor ayrıca varsa böyle vücut yapan steroidsiz definisiyon yapan koysun video yada foto bizde tebrik edelim sana kalsa jay cutleride steroidsiz göstereceksin :)
10 tane doğal bodyci koydum daha ne olsun. Lethe abi , muscleguy abinin günlükleri videoları ortada. Doğalda harika vücutlar yapılıyor. Ya inadınızdan yada kıskançlığınızdan neden bilmiyorum kabullenemiyonuz bi türlü.

Bu adamlar model vücut yağ oranları sürekli düşük tutmak zorundalar.Zaten bu spora çok kafa yoruyorsanız kimin kullanıp kullanmadığını anlayabiliyorsunuz az çok.Hemen hemen hepsi der steroid kullanmadım vs.Genetik dersin de nereye kadar genetik destekler.Bana kalırsa gördüklerim arasında doğal olan Marc Fitt.Meter bariz steroid kullanmış,kollara bakın balon gibi ve vücudu hiç estetik değil.Steroidi kötülemiyorum sonuçta adamların mesleği seçimi bi nevi zorundalar.

bicepsin yada herhangi bir kas grubunun balon gibi olmaması yada vücudun estetik olması bu sporcunun steroid kullanmadığı anlamına gelmiyor bakın brad pitt bile dövüş kulübu için küre girmiştir definisyonu sağlamdı o filmde

bicepsin yada herhangi bir kas grubunun balon gibi olmaması yada vücudun estetik olması bu sporcunun steroid kullanmadığı anlamına gelmiyor bakın brad pitt bile dövüş kulübu için küre girmiştir definisyonu sağlamdı o filmde
Son fury filmini izledim brad pitt in gerçekten hala formunda

Back
Yukarı