Powertattoo
Üye
Arkadaşlar şimdi anlatacaklarımı dikkate alıp cevaplarsanız çok sevineceğim . Benim sol tarafımda doğuştan zayıflık var güçsüzlük diyebiliriz bir bakıma şöyle ; Hareket ettirebiliyorum Fakat Sağ tarafım ( göğüs , kol , bilek ayak kasları ve parmaklar) Daha gelişmiş durumda sol tarafa göre . Şuan yaşım 23 henüz 12 yaşındayken Bursa Tıp Fakültesine sevkedildim fakat oradaki muayene eden doktorum bundan snra yapabilecek tek şey ağırlık çalışması olacaktır. O zamandan bu zamana buna kulak asmadım spor yoktu hayatımda sağa sola koşuşturmak dışında , Şimdi ise vücut geliştirmeye başladım diyeceğim şudur arkadaşlar benim sol tarafım sağ bölgeme göre zayıf kalırmı yoksa zayıf tarafımda gelişme katedermi sizin bu konu hakkında düşünceniz nedir? Ustaların destekçi yorumlarına ihtiyacım var . Bu arada elimden geldiği kadar sıkı çalışıyorum yeni olmama rağmen çok azimliyim . Çok Teşekkürler...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:15 ----------
Bu konuda gerçekten bilgisi olan yokmu
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:15 ----------
Bu konuda gerçekten bilgisi olan yokmu