Doğum sonrası kilolar

Rubby

Üye
merhaba,

Yıllarca spor yapan biriydim evlilik,hamilelik ve çocuğu yetiştirmeye dalınca kilo aldım ve hiç çıkmadığım kilolara çıktım, 103 ile Doğuma girdim ve Doğum sonrası da aldım etraf sürekli yemek yedirmeye zorlar halde oluyor ne yazık ki, 112 kg oldum 2 sene içinde şu an 104 kg oldum 1 ay oldu diyet yapalı artık tamamen buna yoğunlaşmış ve yemek konusunu attık bitirmiş durumdayım, ben önceden de 70 kg ile ağırlık çalışmaları yapıyordum tabi ki kaslanmanın bu kadar basit olmadığının bilincinde olan kişilerdenim, ayrıca yağ yerine kas olsun daha iyi bence spor konusu da evde eliptik ve ufak ölçekte ağırlık ile çalışıyorum fakat kafamı spor konusu karıştırıyor, kardio gereksiz sabah kalkınca yağ yakar ama onun harici sadece ağırlık ile çalışın diyorlar videolardan izlediğim, aslında sizlerin fikrini almam o yüzden ona göre salona yazılmayı düşünüyorum nasıl bi program uygulamalıyım spora ilk başlarken hateketsizlikten 10 ip zor atlardım şimdi 100 ip atlıyorum tek seferde, gün boyu mutfakta orda burda squat yapıyorum akşamları spor ve sadece 2 öğün besleniyorum ona göre beslenmemi de değiştireceğim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Back
Yukarı