• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Dostlar, Öneri ve Yardımlarınızı bekliyorum!

Kilo:83,5
Göğüs:98
Bel:98
Omuz:117
Kol:35
Merhaba arkadaşlar… Geçen sene 7 ay yaptım bu sporu, bu yılda 2,5. aydayım. Şimdiye kadar supplement ya da başka destekleyici hiçbir şey kullanmadım. Açıkçası daha önce hiç önem vermiyordum ama görüldüğü üzere yağlıyım. Antrenmanlarda şöyle böyle geçti şimdiye kadar sadece salona gittim geldim beslenmeme ve çalışmalarıma fazla dikkat etmeden. Ama karar verdim kilo vericem ve öğün artırıp günlük daha önce yediğimin yarısını yemeğe başladım 3-4 günde 1,5-2 kilo verdim. Nasıl beslenmeli ve nasıl çalışmalıyım önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

göğüs kafesin çok dar belin aşırı kalın .

Bol bol cardio oneririm sana kışa kadar yağları temizle kışında vücudu geliştirmeye bakarsın senin için en hayırlısı boyle..

merhaba hakan20 evet gördügüm kadarıyla vucudun pek iç acıcı degil zaten bunun farkındasın sımdı benım sana tavsıyem sımdı az yemek yemekle sadece kendı kendını kandırırsın mıgden kuculur karın ıcıne cekılır ancak yaglar durur ve yemek yemeye baslar baslama daha yaglanarak daha kotu olur benım tavsıyem sana dıyet yap az yemek yerıne cok ogun ve devamlı olarak hıc yag tuketmeden ıkı ay dısını sıkmandır diger turlu ınan bana cok zor işin bu işi basarmıs biri olarak ki benimkisi kasıda kaybetmemek ıcın elımden gelenı yapmaya calıstım yag ve sekerden uzak dur yasakla tamamen hıc yeme preteınlı ve azda carbonlu yıyecekler tercıh et

acil diyet ve cardio ya ihtiyaç olduğu kesin. birde jinekomasti var galiba göğüslerde.

öncelikle cardio çalışmalarıyla yağlardan kurtulmaya ve düşük kilo çok tekrar ile sıkılaşmaya bak. belin çok kalın duruyor. karın kısmındaki yağlardan kurtulmalısın. kolay gelsin.

Başka arkadaşlarda önerilerini yazarlarsa, benim gibi olupda gelişim gösterenler tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

Back
Yukarı