Dr. Ginza KOJİMA 'nın ameliyatsız boy uzatma tekniği

bu sadece japonyada olan bi ürün.ben araştırdım ve en fazla 3 cm ama bacaktan sorunsuz uzaılıyor ama çok pahalı 1 cm=10 bin dolar civarı.

neden size ters gelene veya anlamadığınız şeylere saçma diyorsunuz?en büyük saygısızlığı yapıyorsunuz.lütfen araştıralım bu adam gerçekten boy uzattığı için bu kadar pahalı!
ayrıca 3 cm den fazlasınıda yapabiliyor ama fiyat artıyor!

peki bu kojima dayinin boyu kac su an

cunku mesela ben bole bi olay yapsam 1.84 olan boyumu min 1.95 yapardm

anladığım kadarıyla diz-ayak bileği arasında bir uzama oluyo sadece.Orayı 10cm uzatıp diğer yerler aynı kalırsa azıcık oratısızlık olur :D

birde videodan anladığım 3cm den pekde fazla uzatıldığını sanmıyorum.

ha 3cm de bence gayet iyi bir miktar...

Sitenin ingilizce veya diger dil secenekleri yok.

Google chrome ise mantiksiz ceviri yapiyor.

Anlasilan o ki 3 cm den fazla uzatma mumkunati yok. ZAten fiyatlar da bu cm ler icin cok yuksek.

Ayrica 3 cm den fazla bir uzama mumkun olsaydi, bu adam dunyanin en unlu adamlarindan biri olurdu diye dusunuyorum.

3 cm bence yeterli ben türk parasıyla 3 cm in ne kadar ettiğini hesaplayamadım acaba sen hesapladın mı?

sevgili Orinafore dene ve sonuçları yaz lütfen merkla bekliyorum. kişisel görüşüme gelirsek o parayı verebilme imkanına sahip herkes zaten diğer kişilerin gözünde 10 cm daha uzundur.

http://www.ginza-kojima.jp/FL/EN/height.html

Yaklaşık
1 cm 24200 TL
2 cm 48400 TL
3 cm 72600 TL
Ve 3 cm'den fazla uzamak istenirse santim başına 24200 daha ilave, kaçak kat çıkıyor sanki :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:39 ----------

verilen linkte hesap hatası var, 1 cm 500 bin yen iken 2 cm 130 milyon ?

japonların boy ve göz kompleksleri olduğu zaten bilinen bir gerçek. arz talep yani. başka vidolardada göz büyütme makyajları izlenme rekorları kırıyordu. bulursam linkini paylaşırım.

edit: buldum :)

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=a3ImaaS2-MY&feature=related[/YOUTUBE]

yani her milletin kendine has kompleksleri olabliyor.

2. edit: japon olmaya biirler şimdi atmayalım asya kültürüne çok yakın değiliz ama sonuçta genetik olarak yakın ırklar :).

Son düzenleme:
ffw5n.jpg

keşke sadece boy ve göz takıntıları olsaydı, alınlarına silikon taktırmaya da başladılar :) zeki dedik abarttılar :D

Back
Yukarı