Dumbbell önerisi ?

Arkadaşlar iki marka arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim hiç bir fikrim yok aralarında :/

1.Delta Delta Deluxe Parlak Gri Döküm Plaka & Deluxe Krom Barlı 50 Fiyatı

2.Protech Protech Çantada 50Kg Döküm Dambıl Set Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Hangisini önerirsiniz ?

PEKER.jpg

Sedat başkan bunları öneriyor...

SAĞA SOLA PARA VERCEĞİNE AL SU SİŞELERİNİ YAP KASINI!1!11!! ;)

Kardeşim sana önerim şu olur :) Marka delta fakat böyle set şeklinde değilde . Hem crom barla , demir döküm barın bi farkı yok bence boya farkından başka , ağırlık aynı .

Ben n11.com ' dan .
16 adet 5 kg aldım
12 adet 2.5 kg aldım.

Şuan 5 kg x 2 adet
10 kg x 2 adet
15 kg x 2 adet
20 kg x 2 adet

2 tanede 2.5 kg boşta kaldı . onlarıda agırlık arttırcagım zaman 20 kg takıyorum . 25 kg - 30 - 35 ' e kadar cifter şekilde yapabiliyorum yaklasık 500 tl tuttuydu .

Kısa bar olarakta delta marka ortası kaplama olmayacak ama 2 adeti 36 tl . ben 8 adet aldım x 2 tane

Birşey sorcam önemli beyler ben malatya da oturuyorum 20kiloluk dambil set alican marka fsrkertmz nerden alayim sizce onerilerinizi bekliyorum ama sipariş değil mağaza olarak

Marka önermeye ne gerek var ? 50 kiloluk bi set al şuan için yeterli. Bu setin içinde 2 adet kısa bar bi tane uzun var bulunuyor. Alırken dikkat edeceğin husus barın içi dolu olsun. Markaya konusuna takılma en ucuz hangisiyse onu al. Hepsiburada.com'da delta marka setler fiyat olarakta diğerlerine göre uygun.
Normal 36 cmlik dambıl barlarına 10 kglik plaka lardan taksak sıkıntı olurmu acaba göğüs press yaparken ağırlıklar yetmiyor yeni agırlık alacam oyüzden soruyorum şimdiden tşk.

Merhaba,
Evde demir dambıl barlar ile çalışıyorum ve onların taşıma kapasitesi 20 kg. Şu an bu sınıra dayandım. Acaba 40 kiloya kadar dayanan dambıl barlarını -ki varsa- nasıl edinebilirim? Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim

beyler konuyu bir daha hortlatayım dedim şuanki piyasada 200 tl civarı bir para ile alınabilecek en iyi dumbell seti ne olur yada bench seti+dumbell için ortalama ne kadar bütçemin olması gerekir?

Back
Yukarı