northern
Üye
Selam Arkdaslar,üstadlar...Affiniza siginarak sizlerle resimlerimi paylasmak istedim..Yaklasık 2 aydır forumda doalsıyorum ve bütün konuları assagi yukarı okudum...Hocaların bütün söylediklerini kendimce degerlendirdim..Alınan sonucları iyice arastirdim..Ve bende de body ye baslama istegi uyandı birden bire...Evde 5 kg lik dumbbeller vardı ama bir kac antrenmandan sonra tüy gibi gelmeye basladılar...Bende henüz dumbell ve halter takımı almaya hazır olmadıgımdan kendi yarattigim agirliklarla(ici kitap dolu cantalar vs
) birseyler yapmaya calistim..Söylediginiz piramit düzeninde agirliklar hafif gelse bile kaslarımı sıkarak agir gibi hissederek calistim 3-4 set 8 tekrar seklinde...Sonunda birazcık da olsa birseyler yapabildim sanırım..Bundan onceki vucudum cok cok zayıftı...Simdi hocalarımdan ve arkadaslardan bir ricam var...Yazdıgınız ve söylediginiz beslenme kurallarına harfien uyuyyorum...Boyum 183 basladıgımda 68 kiloydum simdi 74 kiloyum.Bu ay body salonuna baslamayı düsünüyorum..Sizce izlemem gerekn antrenman sekli, agirlik vermem gereken bölgeler ve calisma düzenim nasıl olmalıdır(setler, tekrarlar, toplam calisma süresi, dinlenme ve vs.) Tolgaa diye bir arkadas var onun avatarindaki vucut seklini cok begendim..Bu sekilde bir vucuda sahip olmak icin calismak istiyorum...Bana yardımcı olursanız minnettar olacagim..Slaondaki hocalardan cok sizlere güveniyorum..Cidden bu sporu sizler bana sevdirdiniz..Hepinize simdiden tesekkür ederim.
Resimlerim burda;
Saygılarımı sunuyorum

Resimlerim burda;

Saygılarımı sunuyorum