ben 3 aydır çalışıyorum salonda daha önce de evde çalışıyordum az buz bi zaman geçmedi bu sporla haşır neşir olalı ama elbette ben de hatalar yaptım yapmaya da devam ediyorum muhtemelen. vg'de çok temel kesin bilgiler var ama kişiden kişiye göre değişen durumlar da var ben mesela şu an için sıkı bir vücuttan öte hacim yapmayı planlıyorum e kası zaten önce şişirir sonra sıkıştırır daha sonra kesersin şekil verirsin ben başlarda bu hareketlerin hepsini yapıyordum göğüs için. doğal olarak hiçbir gelişme olmadı göğsümde ben hacime daha fazla yüklenmek için önce pullover fly hareketlerini çıkarttım sadece press hareketleri koydum yani önce bench press 4 set sonra üst göğüs dumbel press 3set ardından tekrar dumbell press 3set ve incline multi press 4set sıkıştırmayı fly olarak bazen bi dmbell pressin yerine yapıyorum 6-8 hafta arası böle çalışıp daha sonradan pressleri teke indirip her 2snin yerine de flyları koymayı planlıyordum ancak flexor hoca bu kadar çok pressin zararlı olduğunu söylemiş :shock: