walldonthitback
Üye
Herkese merhaba öncelikle şöyle belirteyim bu başlığı kurallara tam uyup vücut geliştirme egzersiz hareketleri başlığına açacaktım ama sistem izin vermedi,neyse.
Göğüs egzersizlerim d.bench press,incline bench press,cable cross over ve dumbell fly.
Göğüs Günlerimde dumbell bench press'i düzenli olarak her hafta (35kgx3set) bir tekrar arttırıyorum ama Incline bench kg arttırımı olarak performansım resmen durdu hatta aynı kg.da son bir aydır paso 40kg(20+20) 'da debelenmeye başladım.En son 55kg(27.5kg+27.5kg) yapıyordum bir ay önce. O zamanlarda 35kg.luk dumbell bench press.e yeni geçmiştim.
5 yıldır bu sporu yapıyorum(Acelem yok yavaş yavaş.
)
Diğer bölge performanslarımdan memnunum.
Lütfen önerilerinizi yazın.Ben de merak ediyorum ,anlamadım gitti.)
Dalga geçmiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Göğüs egzersizlerim d.bench press,incline bench press,cable cross over ve dumbell fly.
Göğüs Günlerimde dumbell bench press'i düzenli olarak her hafta (35kgx3set) bir tekrar arttırıyorum ama Incline bench kg arttırımı olarak performansım resmen durdu hatta aynı kg.da son bir aydır paso 40kg(20+20) 'da debelenmeye başladım.En son 55kg(27.5kg+27.5kg) yapıyordum bir ay önce. O zamanlarda 35kg.luk dumbell bench press.e yeni geçmiştim.
5 yıldır bu sporu yapıyorum(Acelem yok yavaş yavaş.

Diğer bölge performanslarımdan memnunum.
Lütfen önerilerinizi yazın.Ben de merak ediyorum ,anlamadım gitti.)
Dalga geçmiyorum.
Şimdiden teşekkürler.