DYMATIZE BCAA Complex 5050

Ürün sizce nasıl?

• Başarılı

Votes: 20 57,1%
  • Orta karar

Votes: 13 37,1%
  • Başarısız

Votes: 2 5,7%

• Total voters
    35
  • Poll closed .
İçinden ölçek çıkmıyor acaba bunu tatlı kaşığıylamı çay kaşığıylamı almak gerekiyor. Şu ürünlere ölçek koysalar firma batıcak sanki bide..

İçinden ölçek çıkmıyor acaba bunu tatlı kaşığıylamı çay kaşığıylamı almak gerekiyor. Şu ürünlere ölçek koysalar firma batıcak sanki bide..

Yurtdisinda bizdeki cay kasigi yok, yani teaspoon kisacasi tatli kasigi olabiliyor sadece.

iyi günler bişi danışmak istiyorum antreman sonrası dymatize bcaa complex+gaspari glutemine+ON whey proteini aynı anda karıştırıp içsem herhangi bir sorun olur mu?

Arkadaşlar ben bu urunu bugun aldım ve kullandım tadı acı ve mıdemde şişkinlik yaptı sızdede oldumu bu acaba proteın tozuna katmama ragmen tozuda acı yaptı?

Midem gaz yapmaya müsaittir ama bende öyle bir etkisi olmadı. Tadı aşırı kötü vişne suyuyla alabiliyorum anca eğer bulamazsam proteinle beraber kullanıyorum ve tadını bozuyor evet, diğer türlü içemiyorum çok kötü bir tadı var.

BCAA'ların büyük çoğunluğunun tadı oldukça kötü ve aroma falan da kesmiyor anca meyve suyuyla içilebilir kıvama geliyorlar gülü seven dikenine katlanır misali

Dymatize nin Glutamin + Bcaa 5050 + Creatin i kombine yapmak istiyorum sizce uygunmudur. Whey proteinler miğdemde aşırı gaz ve bulantı yaptığı için böyle bir alternatif peşindeyim. Yardım için tşk ederim

Ürünü bugün alip denedim tadi çok kötü, tek basina suya karismadi bile, too halinde yutup ustune su icmeyi denicem. Tadi kötü oldugu kadar faydasi var mi? Bunuda zamanla anlicam....
Bu ürünü antremandan önce mi? Sonra mi almak daha mantikli ?
Bide Ben amix monster beef kullaniyorum bcaa orani dusuk oldugu icin bcaa 505 dymatize aldim, fikirlerinizi duymak isterim

Kutunun sonuna geldim sayılır. İlk başlarda yukarıda bahsettiğim gibi vişne suyuyla ancak içebiliyordum. Daha sonra tozu direk ağzıma atıp suyla yutmaya başladım. Tadına da çok alıştım hiç bir tiksinme ya da ağzımın tadının bozulması gibi bişey olmuyor rahatça kullandım size de bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim. Suya karışmıyor dediğiniz gibi o yüzden tozu ağzınıza aldıktan sonra az bir suyla yutmayı deneyin üstüne su için. Ben hem öncesinde hem sonrasında aldım kas ağrısı çekmedim diyebilirim.

Benimde aklımda bu ürün de kas ağrısını almasını istesem ağrı kesici içerim etki olarak nasıldı ben abtrenmandan hemen sonra 10gr kullanıcam

Benimde aklımda bu ürün de kas ağrısını almasını istesem ağrı kesici içerim etki olarak nasıldı ben abtrenmandan hemen sonra 10gr kullanıcam
kas agrısının oluşmaması vucudunda yeteri kadar onarıcı amino asit protein vs olmasından ve iyi dinlenmeden elde edeilieceğin bir durum. ağrı kesici ile kas ağrısı ancak sakatlıklarda ilişkilendirilmelidir.
bcaa 5050 kullanıcaksan idman önce 5gr -sonra 5 gr kullan, bunun yanında iyi beslenme ve iyi dinlenmeyide eklemelisin.
sadece örnek teşkil etmesi açısından 100m koşucularındaki vucut yapısı ile maraton kuşıcularını kendine örnek almalısın. 100m koşucuları daha çok dinlendikleri için o kas kütlesini vucut tutar , maraton ve uzun mesafe koşucuları daha çok kondisyon ve uzun idman sürelerinden dolayı kas yapıları farklı olur.

sadece kendi fikir ve tecrübelerimdir....

Etkisi güzel bir ürün ama suya karışmıyor. Hemde hiç karışmıyor. Tadı da çok kötü sadece üzüm suyu ile içebiliyorum, ona da karışmıyor zaten üstünde topak topak kalıyor.

Suda çözünmemek sadece bu ürünle alakalı bir durum değil tüm BCAA'lar için geçerlidir bu, o yüzden Xtend gibi kompleks bcaa'ları tercih ediyor çoğu kişi.

Şuan siparişi verdim, spordan önce kullanmayı düşünüyorum ağırlıklı olarak.Etkisini sizlere kullandıktan sonra paylaşacağım...

Back
Yukarı