DYMATIZE BCAA Complex 5050

Ürün sizce nasıl?

• Başarılı

Votes: 20 57,1%
  • Orta karar

Votes: 13 37,1%
  • Başarısız

Votes: 2 5,7%

• Total voters
    35
  • Poll closed .
Gaspari nin bcaa 6000 urununu bu urun yerine kullanabilirsiniz. Hem tablet oldugu icin daha kullanisli hemde etki anlamind abasarili, her ikisinide kullandim idaman yaptigim gunler kullaniyorum , baya faydali...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben bunu kullanıyorum şu anda,protein tozunun içine karıştırıp.Tozun tadını biraz bozuyor ama fiyat performans olarak gaspariden daha iyi olduğu için tadına katlanacağız,şahsen gaspariye o kadar para veremem,onun yerine 10-15tl katar xtend alırım ben.

Gaspari bcaa 6000 liste fiyati 59tl surekli alisveris yaptigim yerden nakit 50tl ye aldim, fazla fiyat derken 5050 fiyati ne ki? Bide ikiside 1 aylik gidiyo bildigim kadari ile...

arkadaşlar bu ürünü kullandım 5 gr önce ve sonra ama spordan sonraki gün vucudumda agrılar oldu yine ürünün dozunu arttırsam etkili olurmu ne yapmalıyım

Vucudunda kas agrisi olmasi normal, mucizeler beklemeyin bu suplement alt tarafi...kullandigin doz normal ustune cikmana gerek yok beslenmeni uykunu ve idman sonra streching yapmana dikkat et bunlarda kas agrilarima ii gelir

2 aydır kullanıyorum aslında başlangıc seviyesi için güzel bir ürün çok fazla istenileni verdigini söylemem ama supplement sonucta fazla bişey beklememek lazım tadı yok sayılır karışmasına bişey diyemem pet şişenin içine katıp çalkaladıktan sonra çok güzel karışıyor ama çok bekletmemek lazım yoksa dibe geri çöküyor

Bu urunu yeni aldm elimde kreatin ve whey var antrenman oncesi 5 gr kreatin antrenman sonrası 5 gr bundan yatmadan once 30 gr whey antrenman olmadigi günun sabahi 30 gr whey alsam ara ogunde yedigim tavuklari vs saymıyorum yeterli olurmu veya bunlari nasil kullanmaliyim simdiden Teşekkürler.

Çay kaşığı olsa iyi. Tatlı kaşığı. Bide öyle deneyeyim bakalım. Multipower amino mega shot 1. bu 2. sırada benim için. Tad iğrenç :)

Çay kaşığı olsa iyi. Tatlı kaşığı. Bide öyle deneyeyim bakalım. Multipower amino mega shot 1. bu 2. sırada benim için. Tad iğrenç :)
çay kaşığına sığıyor bu ürünü bende kullanıyorum. tatlı kaşığı ile 15 20 grama denk gelir.

Ben de bir ara kullandım bu ürünü,fakat antreman sırasında kullanıyordum.6-7gramı 1.5litrelik su şişesine koyuyordum,üstüne 2-2.5gram nazo limonlu toz koyuyordum,anca öyle içilebilir hale geliyordu.Bcaa'yı antreman esnasında kullanmak daha mantıklı bana kalırsa.

çay kaşığına sığıyor bu ürünü bende kullanıyorum. tatlı kaşığı ile 15 20 grama denk gelir.
Kutunun üzerinde yazan teaspoon bizim tatlı kaşığımız. Tatlı kaşığı 5 gr çay kaşığı yaklaşık 2 2.5 gr alıyormuş forumda bir çok defa tartışıldı bu.

Kutunun üzerinde yazan teaspoon bizim tatlı kaşığımız. Tatlı kaşığı 5 gr çay kaşığı yaklaşık 2 2.5 gr alıyormuş forumda bir çok defa tartışıldı bu.
ben tartıp söyledim . bu tartışılacak bir konu değil alırsın bi kaşık birde hasas tartı 5 gramı ne kadarsa kulanırsın elin alışıncada tartmadan kaşıkla alırsın. ve bildiğin çay kaşığı kadar ediyor 5 gram.

ben tartıp söyledim . bu tartışılacak bir konu değil alırsın bi kaşık birde hasas tartı 5 gramı ne kadarsa kulanırsın elin alışıncada tartmadan kaşıkla alırsın. ve bildiğin çay kaşığı kadar ediyor 5 gram.
Letsev ben bir kaç farklı konuda yine tartan arkadaşların yazdığı mesajlar gördüğümü söylüyorum. Birde bu servis miktarı teaspoon olarak verilmesini Hardline müşteri temsilcisine mail atmıştım. O da teaspoon çay kaşığı demek fakat yurtdışında çay kaşığının standartı bizim tatlı kaşıklarımıza denk. 1 tatlı kaşığı 5 ila 5 buçuk grama denk gelir cevabını almıştım. Kendim tartmadım orası ayrı.

Letsev ben bir kaç farklı konuda yine tartan arkadaşların yazdığı mesajlar gördüğümü söylüyorum. Birde bu servis miktarı teaspoon olarak verilmesini Hardline müşteri temsilcisine mail atmıştım. O da teaspoon çay kaşığı demek fakat yurtdışında çay kaşığının standartı bizim tatlı kaşıklarımıza denk. 1 tatlı kaşığı 5 ila 5 buçuk grama denk gelir cevabını almıştım. Kendim tartmadım orası ayrı.
tamam işte ben tarttım , o kaşıklada tatlı yenmez emin ol. tozdan toza yapı olarak fark var glutamin 5 gramı daha yoğun ve tatlı kaşığına sığıyor ancak. ama bu markanın bcaası çay kaşığı.

Back
Yukarı