Dymatize Creatine Monohydrate

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 68 64,8%
  • Orta Karar

Votes: 30 28,6%
  • Başarısız

Votes: 7 6,7%

• Total voters
    105
brhmcr on creatin monohidrat 300 grammı almalıyım sence yoksa Dymatize Creatine Monohydrate300 grammı almalıyım 3. bir seçeneğim yok sen hangisini tercih ederdin birde kullanım için idmandan 1 saat önce 5 gram meyve suyuyla almayı düşünüyorum idman sonrası yarısını almanın mantığı nedir açıklayabilirmisin teşekkürler...

brhmcr on creatin monohidrat 300 grammı almalıyım sence yoksa Dymatize Creatine Monohydrate300 grammı almalıyım 3. bir seçeneğim yok sen hangisini tercih ederdin birde kullanım için idmandan 1 saat önce 5 gram meyve suyuyla almayı düşünüyorum idman sonrası yarısını almanın mantığı nedir açıklayabilirmisin teşekkürler...

Ikiside micronize, ikisi de iyi firma ama on creatine Creapure(tm) kullandigini belirtmis, tescilli, sertifikali saf urun, dolayisiyla oyum on' dan yana.

Ben sahsen idman oncesi ve sonrasi olayini iki basit sebepten yapiyorum.

-Preworkoutlarin icinde varsa idman oncesi bir miktar enerji saglayabilir.
-post workoutlarin icinde varsa recovery ye yardimcidir.
- Son mantigim ise duz bir olay, kucuk dozajlar daha fazla sindirime ugrarlar gibime geliyor.

Bu ürünü ilk defa bu sabah aldım p.tesi yüklemeye başlayacağım cumaya kadar.. Sonuçları yazarım buraya :)

yüklemeye gerek yok spordan 30 dk önce 5 gram sprodan sonra 5 gram almak iyi olacaktır. Gün içersinde bol su tüketmelisin yalnız. vücuttu tutulan creatin böbrekleri etkiler. böbrek hastlarının bir çocuğunda creatin oranı fazldır

Merhaba
Yuklemeye gerek yok ben anteman gunleri antreamn sonrası protein tozuyla kullanıyorum 5gr. off gunde ara ogunume eklediğim protein tozu icine ekliyorum 5 gr. Antreamn oncesi gereksiz oldugu fikrindeyim.

dymatize creatine kullandım gerçekten memnun kaldım ayrıca olimp creatine tavsiyesi aldım su tutma konusunda baya iyimiş kullanmadım ama kullananların yorumlarını dinlemek isterim.

Almanya'dan gelirken yanımda getirmiştim 1kg lik kutusundan. 18 euro ödemiştim. Ürünü 6 hafta kadar kullandım. Yükleme yaparak. 2 haftalık off dönemdeyim şu an. Fakat son araştırmalar creatinede yüklemenin gereksiz olduğu yönünde olduğundan bir dahaki kullanımımda yükleme yapmadan kullanacağım , günde 5-10gr şeklinde. Bu şekilde farkı daha iyi anlayabileceğimi düşünüyorum. Ürün bildiğimiz creatine mono. Beklentinizi karşılar. Memnun kalırsınız.

Daha önce bir çok markanın creatine mono ürününü kullandım. Universal - Ultimate - Hardline - Optimum ve son olarak Dymatize. Hepsinde de aynı etkiyi aldım. Bütçenize göre creatine mono seçimi mantıklı olacaktır.

Kullanmaya başlayalı yükleme haftası dahil 3 hafta oldu bırakmayı düşünüyorum çok işe yaradığını düşünmüyorum

9 gün oldu performans artışım çok iyi. 12 tekrarlı bir harekette son sette 8.tekrarda tıkanırken birden NOS gibi bi sistem devreye giriyor ve 12 tekrarı tamamlayabiliyorum. Güç artışı ve daha şiddetli antrenmanlar yapmama rağmen yorulmuyorum ve ertesi güne çabuk recovery oluyorum. Yükleme yapmadım antrenman öncesi 5 gr ve sonrası 5 gr(protein tozu içinde) kullanıyorum.

Bir sorum olucaktı;
Ben haftada 3 gün spora gidiyorum spordan hemen önce gaspari aminomax8000 4 tablet amino asiti alıyorum spordan hemen sonra 33gr Muscletech Protein tozunu 500 ml su ile birlikte alıyorum 2 saat sonra tekrar 4 tablet amino asit alıyorum. Bugün Dymatize Creatine aldım ne zaman ve nasıl kullanıcağım hakkında hiçbir bilgim yok yardımcı olur musunuz

Ikiside micronize, ikisi de iyi firma ama on creatine Creapure(tm) kullandigini belirtmis, tescilli, sertifikali saf urun, dolayisiyla oyum on' dan yana.

Ben sahsen idman oncesi ve sonrasi olayini iki basit sebepten yapiyorum.

-Preworkoutlarin icinde varsa idman oncesi bir miktar enerji saglayabilir.
-post workoutlarin icinde varsa recovery ye yardimcidir.
- Son mantigim ise duz bir olay, kucuk dozajlar daha fazla sindirime ugrarlar gibime geliyor.
Çp uçakla getirebilirmi problem

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almanya'dan gelirken yanımda getirmiştim 1kg lik kutusundan. 18 euro ödemiştim. Ürünü 6 hafta kadar kullandım. Yükleme yaparak. 2 haftalık off dönemdeyim şu an. Fakat son araştırmalar creatinede yüklemenin gereksiz olduğu yönünde olduğundan bir dahaki kullanımımda yükleme yapmadan kullanacağım , günde 5-10gr şeklinde. Bu şekilde farkı daha iyi anlayabileceğimi düşünüyorum. Ürün bildiğimiz

creatine mono. Beklentinizi karşılar. Memnun kalırsınız.

Daha önce bir çok markanın creatine mono ürününü kullandım. Universal - Ultimate - Hardline - Optimum ve son olarak Dymatize. Hepsinde de aynı etkiyi aldım. Bütçenize göre creatine mono seçimi mantıklı olacaktır.

Çok teşekkürler kardeş yorumun gerçekten harika bi kac sorum olcam kreatinin con cret bulunmasi daha mi iyi c4* veya mp Assault gibi? 2. Almanyada kardeşim var bu ürünleri rahatça uçakla getirebilirmi problem olmadan veya kargo ile yollaya bilirmi?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kisisel valinizde olan hicbirseyi( atesli silah patlayici tehlikeli madde kulce altin uyusturucu vs) alamazlar.Almaya calisirlarsa tutanak tutturun 3 kati parasini alirsiniz pesini birakmassaniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı