Ceeatinde marka farketmez ucuznu alGaspari mi dymatize mi arada kaldimbu creatine konusunda.. bcaa ile creatine kullanmak mi daha verimli olur yoksa aminoasitle creatine mi arkadaslar ?
çünkü farklı şeyler. Ben bu ürünü kullandım iyiydi yani.İnternette Dymatize Creatin Monohydrate Yazdıgım zaman karsıma
Dymatize Micronized Creatine Powder 300 Gr Cıkıyor Bu urun Dogrudur demı Aklıma takılan ustunde Neden Monohydrate Yazmaması kafam bıraz karıstı yardımcı olurmusunz
katılıyorum kardeşimSupplementler para tuzağı ben 1.5 senede supplementsiz iyi bi vücut yaptım supplementsiz de olur takmayın kafaya
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
çünkü farklı şeyler. Ben bu ürünü kullandım iyiydi yani.
kesinlikle yükleme yapma hafif karışma sorunu var çünkü çok kristal yapıda bence 10 grama gerek yok ben her gün 5 gr kullanıyorum 1 ay oldu etkisini beğendim hatta tahlil yaptırdım geçen gün kandaki kreatin değeri normal sınırlar içinde fakat böbreklerin dakikada süzdüğü kreatin değeri biraz yüksek yani böbreklere yük bindirmiş bu yüzden 1-2 hafta ara vermeyi düşünüyorum yani kısacası bence 5 gr bile yük bindiriyor ve etki gösteriyorsa 10 grama sağlık ve israf olamaması açısından gerek yok.Yükleme ile ilgili birşey yazılmamış gerek var mı ki yükleme yapmaya ? Ben 5gr 5gr kullanmayı düşünüyorum. İdman günlerinde 10 gr yaparım diye düşündüm.
Merhaba ;Yükleme ile ilgili birşey yazılmamış gerek var mı ki yükleme yapmaya ? Ben 5gr 5gr kullanmayı düşünüyorum. İdman günlerinde 10 gr yaparım diye düşündüm.
Bendede oluyor kardeş bende korkuyorum bazen sol kol birden düşüyorguc gidiyor üstüme düştü dumbell napmam gerekiyorarkadaşlar yorum yapmak istedim
ürünüm biteli 1 ay oldu
1 kez kaza geçirdim yüklenme döneminde
neden bilmiyorum ama kreatinle alakalı olduğını düşünüyorum
20 kglik dumbell ilk defa kullanıyordum ve hiç zorlanmıyordum
8.sayıda sol kolum birden hissizleşti ve ağırlık göğsüme düştü
arkamda arkadaşım vardı o bloke etti yoksa ciddi bir yaralanma kaçınılmazdı
sorunun creatinden olduğu hususunda bir çok kişi hem fikir
bu tür ürünler kullanıyrken lütfen dikkatli olun
ben atın ölümü arpadan olsun şekli bir kutu daha siprariş edicem
gerçekten memnun kaldım bu üründen.
Nasıl etkisi yokmu reis5 tane kreatin markası kullandım bugüne kadar belki o kullandığım dönem ben kötüydüm antrenman-beslenme konusunda bilemiyorum ama aralardında en dandiği bu marka kreatindi