Mgg ayrıca ON da casein yok sadece whey var. Farklarından biri bu.
ne 139'u 165 yazıyo sitedeAraştırırsanız şu an satışta olan 5 lbs (2268gr) seçeneğini de görürsünüz. Fiyat 139 TL.
Bence şu aşamada kullanmış olanlardan acilen yorum almak en güzeli. Bana göre Optimum'u aratmayacak bir ürüne benziyor ama kullanmadan her söylediğim afaki kalır.
Aroma konusunda iddialılar. Bu konuda da yorum almak işimize yarayacaktır.
Çok fazla gaz yapıyor ve Çözünmesi optimuma göre cok daha zor . Ama tad olarak mükemmel.Ben etki gördüm. Başarılı bir ürün. Çok fazla gaz yapması ve çözünme sorunu dezavantaj
Çok fazla gaz yapıyor ve Çözünmesi optimuma göre cok daha zor . Ama tad olarak mükemmel.Ben etki gördüm. Başarılı bir ürün. Çok fazla gaz yapması ve çözünme sorunu dezavantaj
Merhabalar herkese. her marka whey i kullandım en son elite whey aldım güzel. hepsi hemen hemen aynı zaten yalnız şunu merak ediyorum arkadaşlar. Ion exchange yonteminde whey in bazı degerleri kaybolur azalır vs gibi yazılar okumuştum daha önce nedir bu . sonucta bu pahalı bir proses neden kayıp olsun amino asit profilide gayet iyi. Fikirlerinizi bekliyorum . ürün gayet iyi çözünürlük vede kalitesini belli ediyo.
Nesquik olurmu yaçikolata tadı gitmesin diye
Ben de aldim, spor yaptigim salondan ama bana spordan yarim saat once 2 olcek tok dedi antreman bitdikden sonrada 2 olcek dokmelisin dedi birde sabahlar kalkarken, bu arada 2 olceyi.150mllik suyla karistiriyorum. Dogrumudur acaba?