Tad konusundaki reklamlara kanmamak gerek. Şahsen ben iğrenç buldum çikolatalısının tadını.
Cok az suyla karistirmis olabilirsiniz. Cikolata aromalisini ben cok begendim.
Builtimanin dedigi gibi damak tadindan olabilir tabi.
Tad konusundaki reklamlara kanmamak gerek. Şahsen ben iğrenç buldum çikolatalısının tadını.
Bunumu yoksa universal nutrition ultra whey pro 908gr'ımı önerirsiniz?
Ve bu ürün spordan ne kadar süre sonra kullanılacak?(1-2 dk mı 45 dk mı 1saat sonramı)
Mgg ayrıca ON da casein yok sadece whey var. Farklarından biri bu.
Dymatize Elite Gourmet ile karıştırdınız sanırım.
İki farklı ürün var TR piyasasında;
Dymatize Elite Whey protein 2 lbs
Dymatize Elite Gourmet 5 lbs
Dymatize Elite Gourmet 5 lbs ürünün içeriğinde casein var.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showpost.php?p=224153&postcount=12
Bence 32.5 Gr firmanın amatörlüğünü gösteriyor yada tüketiciyi enayi yerine koyuyorlar
Selamlar, muzlu aroma şu an Türkiye'de bulunuyor mu?
Bende bu urunu denemek isterim seker oranı 0 ama neden 5 lbs yok anlamadım.
ben suplementler.com dan 1 kutu aldım bıttı. gecen pazartesi 2 inci kutuyu aldım. bana 1 kutusu 10 gun dayanıyor.
sımdı bu urun ıcerık bakımından dıgerlerınden ustun desek az kalır ezer durumda. diger yonden , o ıcerik , bu fıyata olurmu dusuncesı sardı benı. fakat genede 2 ıncı kutuyu aldım. cunku gelısme olmustu durmadı hıc. ancak hala kafamda sorular var. kandırılıyor olabılırmıyız dıye bu ıste uzman bır kısı yorum yapsa rahatlıyacagım. ben bu urunu 4 kutu kullanıcam ve sonuc ortaya cıkıcak. olmazsa weider whey 2.3kg lıga tekrar donucem. bana gore weiderin yanına bıle yaklasamaz hıc bır marka. ne kadar pahalaı olsada gulu seven dıkenıne katlanırmıs![]()