Dymatize Elite Whey Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün size nasıl ?

• Başarılı

Votes: 73 57,5%
  • Orta Karar

Votes: 41 32,3%
  • Başarısız

Votes: 13 10,2%

• Total voters
    127
kıbrıstan getirtinmi peki dostum kargoyla ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:58 ----------

Bu ürün kıbrıs lefkosada çok yaygin.Oradan temin edebilirsiniz.

ordan kargoyla getirtebilirmiyiz. site adresi varmı acaba ?

Aynı şekilde bende merak ettim, kıbrıstan buraya nasıl getirtebiliyoruz?
Site adresi filan?

Buradan veya özelden detaylı bilgilendirseniz sevinirim.

bulsam kullanmak istediğim bir ürün.sahibinden.com gibi açık arttırma sitelerinde bile bulamadım.kıbrıs olayına açıklık getirilirse sevinirim.

Arkadaşlar, ben Kıbrıs'ta yaşıyorum, ama Kıbrıs'tan Türkiye'ye ve Türkiye'den Kıbrıs'a gönderilen her paket gümrüklemeye girdiği için bu supplementlerin gönderimi gümrükte takılacaktır ve aynı bb.com dan sipariş edilmişcesine muamele görecektir. Kıbrıs'taki supplement fiyatları genelde Türkiye'ye göre çok daha uygundur ve aradığınız bir çok şeyi bulabilirsiniz. Sanırım burada bu spora olan merak Türkiye'den daha fazla ve talep var.

Şu anda bu ürünün Kıbrıs fiyatı 110TL 'dir arkadaşlar, bilginiz olsun...

Ben 103 tl diye biliyorum ama fiyatlar artmış demekki. Ben erülkü mağazasındaki fiyatı söylüyorum.

Ben 103 tl diye biliyorum ama fiyatlar artmış demekki. Ben erülkü mağazasındaki fiyatı söylüyorum.

Kurdaki son artıştan sonra fiyatlar uçmaya başladı, ayrıca nedense gümrükten geçirmek artık daha da zorlaştı bu ürünleri. Belki yeni gelen ürünler 110 tl nin de üzerindedir.

Kurdaki son artıştan sonra fiyatlar uçmaya başladı, ayrıca nedense gümrükten geçirmek artık daha da zorlaştı bu ürünleri. Belki yeni gelen ürünler 110 tl nin de üzerindedir.

Haklısın olabilir.

Ben mersinde yaşıyorum. Daha önce denediğim bu ürünün tadı çok güzeldi.(Etkiside güzeldi) Yakın zamanda kıbrısa uğramayı düşünüyorum.Kıbrıstaki arkadaşlara bi sorum var.Ürün yelpazesi genişmi?Fiyatlar her yerde değişiyormu yoksa bu erülkü bizim adana amerikan pazarı gibimi?Distirübitör malımı yani güvenilirmi? Teşekkürler

ben güvenilir bir yer diye biliyorum ama yinede kıbrısta yaşayanlara sormak lazım.

Kıbrısta alacağınız ürünlerin hepsi aynı standarttadır, hepsi kapak korumalı ve bandrollüdür. Erülkü, Migros gibi büyük bir mağazadır. Kıbrısın gıda yönetmeliği olmadığı için bu tarz supplementleri fitness salonlarında da, eczanelerde de veya bunun gibi marketlerde de bulabilirsiniz. Acayip bi durum yani..

Kıbrısta alacağınız ürünlerin hepsi aynı standarttadır, hepsi kapak korumalı ve bandrollüdür. Erülkü, Migros gibi büyük bir mağazadır. Kıbrısın gıda yönetmeliği olmadığı için bu tarz supplementleri fitness salonlarında da, eczanelerde de veya bunun gibi marketlerde de bulabilirsiniz. Acayip bi durum yani..

Peki Fiyatlar Konusunda Bi bilgi verebilirmisiniz?

Arkadaşlar bugün Kıbrıs'tan bir eczaneden aldım. Fiyatı 130 Tl... 12 Hours olanın fiyatı 100 TL. Genel olarak çoğu yerde aynı fiyatı.

Böyle Güzel bir ürün enden türkiyede yok ya alacağım alamıyorum,türkiyede hiçbi,ryerde yok arkadaş...
Biri sesimizi duysun dymatize gibi güzel bir whey nasıl olur da ülkemize gelmez ya

ıngıltereden bır arkadasım kıyak yapmıs bu urunun 2.5 kg cıvarı olanından getırmıs ıcerıgınde bcaa ve glutamıne oldugunu goruyorum.ant oncesı assault alıyorum yanı bununla kombıne edicem.bunun yanında ayrıca bcaa veya glutamıne almama gerek varmı ıcerıgındekı oranlar yeterlımı? yada baska urun koymalımıyım yanına ???

Gün içinde yumurta beyazı 6-7 adet et tavuk ton balığı vs bunları tüketirseniz yeterli seviyede whey harici hiçbir kombineye gerek yok elbet faydası var ama gözle görülür cok bir fayda saglamaz gereksiz para . saglam doğal beslenme yanına whey yeterlidir . bcaa glutamine vereceginiz paraya kırmızı et en saglamı :)

Back
Yukarı