Steve Austin
Üye
Valla gözle görülür beyaz parçacıklar var umarım bir sorun yoktur,çokta güvendiğim bir yerden temin ettim ürünü
4.bitmek üzere...Son aldığım 2 tanesinde o beyaz parçacıklar bende de var ..Ne olduğu belli değil.İçerken ağzıma geliyorlar..üründen gayet memnundum fakat sırf bu yüzden başka markaya geçicem..Valla gözle görülür beyaz parçacıklar var umarım bir sorun yoktur,çokta güvendiğim bir yerden temin ettim ürünü
Bu urunle Amix isoprime cfm isolete protein arasinda kaldim ama amixdegerler olarak iso 100un baya ustunde siz ne dusunuyorsunuz
Arkadaşlar Optimum ile bunu karşılaştırsanız sizce hangisi ben optimimum kullandım hacim artışı oldu ama tabi yanında da bsn nox,gaspari bcaa ve amino8000 ,optimum creatine ve gulutamin ve sporsonrasıda musclepaharm recorn şimdi ise protein olarak Dymatize ISO-100 kullanmak istiyorum bsn nox un yerinede muscle pharm arnold serisinin iron cre veya pump düşünüyorum.sizce nasıl bir kombine yapmalıyım kullanan arkaşlar varsa yazabilirmi
4.bitmek üzere...Son aldığım 2 tanesinde o beyaz parçacıklar bende de var ..Ne olduğu belli değil.İçerken ağzıma geliyorlar..üründen gayet memnundum fakat sırf bu yüzden başka markaya geçicem..
Tadı 10 numara 5 yıldız, fakat kafama takılan bir nokta var. Biraz kilo vermeye çalışıyorum kardiyoyu önce 5.5 km koşu ve 5-10 dk bisiklet olarak yapıyorum, ancak iş ağırlıklara gelince pek enerji kalmıyor yoruluyorum. Acaba kardiyo ve ağırlık antremanı arasında 0.5 porsiyon iso 100 alsam sorun olur mu ? Ben normalde bunu 1.5 porsiyon olmak kaydıyla spordan sonra alıyordum.
Bu urunle Amix isoprime cfm isolete protein arasinda kaldim ama amixdegerler olarak iso 100un baya ustunde siz ne dusunuyorsunuz
Arkadaşlar kargo dahil 165 liraya buldum bu ürünü. Taksit falan da yapılıyor. Alayım mı bu fiyata?
Dymatize Iso 100 Hidrolize Whey 165 TL Sanalpazar.com'da 13779896