Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Valla gözle görülür beyaz parçacıklar var umarım bir sorun yoktur,çokta güvendiğim bir yerden temin ettim ürünü

Valla gözle görülür beyaz parçacıklar var umarım bir sorun yoktur,çokta güvendiğim bir yerden temin ettim ürünü
4.bitmek üzere...Son aldığım 2 tanesinde o beyaz parçacıklar bende de var ..Ne olduğu belli değil.İçerken ağzıma geliyorlar..üründen gayet memnundum fakat sırf bu yüzden başka markaya geçicem..

Ben bu aramoyı daha önce kullanmadım,ama beyaz parçalar var bugun kesın oldum,bende bır daha bu aromayı almayacagım

bu tozdan bende aldım . sabah bir de antreman sonrası kullanıyorum fakat ölçek olayını anlamadım. ölçek 70 ml. yani 1 porsiyon 70 ml mi demek oluyor ?. sabah tam ölçek antreman sonrası tam ölçek şeklinde ?

Evet bir ölçek 70ml iso 100 için 28 grama denk gelıyor fakat farklı markalar veya farklı maddeler ıcın 70 ml=28 gram degıldır.

Neden olsun,supplementler dogru kullanımda,zarardan çok yarar sağlarlar,gunluk su tuketımını 2.5 lıtrenın altına düşürme

2 Gün Önce Sipariş Vermiştim 189 Tl Ye Aldım Klasik Yurtiçikargo Getirmedi Ürünü Gittim Kar Kış Kıyamet Aldım Ürünü Şubeden Öncelike Tadı Mükemmel Gourmet Chocleate Aromalı Hardline Whey 3 Matrix Çilek Aromalı Önceki Kullandığım Toz İnanın İçerken Midem Hopluyor Kusasım Geliyordu İyki Almışım Bunu Diyorum Çektiğim Eziyete Değmezmiş

Evet tadini bende beğeniyorum gurme çikolata. Kokusu bildigin etrafi sarıyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tadı 10 numara 5 yıldız, fakat kafama takılan bir nokta var. Biraz kilo vermeye çalışıyorum kardiyoyu önce 5.5 km koşu ve 5-10 dk bisiklet olarak yapıyorum, ancak iş ağırlıklara gelince pek enerji kalmıyor yoruluyorum. Acaba kardiyo ve ağırlık antremanı arasında 0.5 porsiyon iso 100 alsam sorun olur mu ? Ben normalde bunu 1.5 porsiyon olmak kaydıyla spordan sonra alıyordum.

Arkadaşlar Optimum ile bunu karşılaştırsanız sizce hangisi ben optimimum kullandım hacim artışı oldu ama tabi yanında da bsn nox,gaspari bcaa ve amino8000 ,optimum creatine ve gulutamin ve sporsonrasıda musclepaharm recorn şimdi ise protein olarak Dymatize ISO-100 kullanmak istiyorum bsn nox un yerinede muscle pharm arnold serisinin iron cre veya pump düşünüyorum.sizce nasıl bir kombine yapmalıyım kullanan arkaşlar varsa yazabilirmi

Bu urunle Amix isoprime cfm isolete protein arasinda kaldim ama amixdegerler olarak iso 100un baya ustunde siz ne dusunuyorsunuz

1-) Dymatize ISO'da Whey oranı 86%, CDM'de 82%.
2-) Dymatize ISO 2.3kg 180 tl iken, Weider CFM 908gram 180 tl.

Şimdi bana söyler misin nasıl "baya" üstünde? Varsayalım "baya" üstünde CFM, sana mantıklı geliyor mu 3 katı para ödemek? Mantıklı geliyorsa 3 kutu ISO-100 al, 1 ölçek CFM yerine 3 ölçek iç, aynı fiyat/kiloya 3 kat daha fazla protein tüketirsin. İkisi de Isolate protein, aralarında bir fark yok. Sen herhalde ISO'nun 28gramlık aminoacid profiline bakarken, CFM'de 100 gramlık ürün profiline bakıyorsun.[DOUBLEPOST=1387960569][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar Optimum ile bunu karşılaştırsanız sizce hangisi ben optimimum kullandım hacim artışı oldu ama tabi yanında da bsn nox,gaspari bcaa ve amino8000 ,optimum creatine ve gulutamin ve sporsonrasıda musclepaharm recorn şimdi ise protein olarak Dymatize ISO-100 kullanmak istiyorum bsn nox un yerinede muscle pharm arnold serisinin iron cre veya pump düşünüyorum.sizce nasıl bir kombine yapmalıyım kullanan arkaşlar varsa yazabilirmi

Ben de sizin gibi Gold Whey kullandım çok uzun bir süre. Ancak hacim alımım bir süredir olmadığı için dün Dymatize ISO-100'e geçiş yaptım. Hacim için ISO-100 görünürde çok daha iyi duruyor (Bu hafta denemeye başlayacağım ben de). Ancak izole wheyler tekrardan arındırılma işlemine tabi tutulduğu için bağışıklık sistemini güçlendirici ve sağlıklı olma rolünü kaybediyorlar. Yabancı birçok makalede bu ifade yer almakta. Dolayısıyla daha sağlıklı olan konsantre+izole karışımlar öneriliyor. Sağlıklı olma rolünden kastım hidrolize wheyler zararlı değil ama vücut için birtakım yararlı faktörleri de kaybediyorlar.[DOUBLEPOST=1387960680][/DOUBLEPOST]
4.bitmek üzere...Son aldığım 2 tanesinde o beyaz parçacıklar bende de var ..Ne olduğu belli değil.İçerken ağzıma geliyorlar..üründen gayet memnundum fakat sırf bu yüzden başka markaya geçicem..

O parçacıklar bende de mevcut. Keza Dymatize'nin Elite Gourmet Whey ve Elite Casein ürünlerinde de o malum beyaz parçacıklar söz konusu. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.[DOUBLEPOST=1387960915][/DOUBLEPOST]
Tadı 10 numara 5 yıldız, fakat kafama takılan bir nokta var. Biraz kilo vermeye çalışıyorum kardiyoyu önce 5.5 km koşu ve 5-10 dk bisiklet olarak yapıyorum, ancak iş ağırlıklara gelince pek enerji kalmıyor yoruluyorum. Acaba kardiyo ve ağırlık antremanı arasında 0.5 porsiyon iso 100 alsam sorun olur mu ? Ben normalde bunu 1.5 porsiyon olmak kaydıyla spordan sonra alıyordum.

Proteinler enerji kaynağı değildir. Aslında vücut bunları enerji için yakabilir ama bu onları karbonhidrat niyetiyle kullanmak olur ve kendinizi Vitargo'dan bile daha bir karbonhidrat kullanırken bulursunuz. Antrenman aralarında protein shakeni suyla alırsanız bu yukarıda bahsettiğim durum olur. Meyve suyu ile alırsanız insülini tetiklemiş olursunuz ki, bu da antrenman süresince istenen bir durum değildir. Yapabileceğiniz şeylerden birkaçı şu:

1-) Glutamine+BCAA takviyesi alabilirsiniz.
2-) Creatine kürü yapabilirsiniz. (Ben önermiyorum, sağlık açısından bence masum bir ürün değil)
3-) En doğal yöntem olarak ise kardiyoyu ikiye bölerek antrenman öncesi ve sonrası diye bölebilir veya normal ısınma hareketlerinden sonra antrenmanı yapıp sonrasında kardiyo yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu urunle Amix isoprime cfm isolete protein arasinda kaldim ama amixdegerler olarak iso 100un baya ustunde siz ne dusunuyorsunuz

Bu arada sizin yazınızı yanlış anlamışım. Amiz marka ile kıyaslama yapmışsınız. İkisi de birbirine yakın 2 ürün gibi duruyor. Daha ekonomik olan ISO-100 ile başlamak bence daha mantıklı. Sonrasında da Amix'i deneyebilirsiniz. Karışıklık için özür dilerim.

Back
Yukarı