Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Türkiyede sadece çikolata aromalısı var diğer tadlar yok sanırım ve ürün pek çok supplement satan sitelerde var ama biz böyle övünce milletin gözü açıldı ve 170 tl ye aldığım ürünün fiyatı 198 tl olmuş :)

bu ürünün cookies and cream ve hardline creatine creapure kullanıyorum bittikten sonra yine dymatize devam edicem

bb den baktım fiyatlar iyi ama kargo 60 dolar

kuzenimin hostes arkadaşı var ona aldırmayı düşünüyorum şimdi aklımda ön fikir oluşsun diye şu ürünleri listeme aldım bb de

1. Dymatize ISO-100 Smooth Banana, 5 Lbs. (vanilya da olabilir ama en çok bu o almış ve fiyatlar aynı ben ******dan 2 lbsini 110 tl ye aldım :( ) = 67.44 dolar
2. Dymatize Elite Casein Chocolate Peanut Butter, 4 Lbs. (Gece yatmadan önce bir ölçek alırım) = 46,74 dolar

yanında bunu hediye ediyor Dymatize Xpand 2x Fruit Punch, 10 Servings

3. Dymatize Super Amino 6000500 Caplets = 23,79

4. Dymatize BCAA Complex 2200 200 Caplets = 13.48

5. Dymatize Creatine Unflavored, 1000 Grams = 18.98

6. Dymatize Micronized Glutamine Unflavored, 300 Grams = 19.98

bunları toplayınca 190 dolar ediyor

bunların hepsini alırsam zararı olabilirim mi ? ya da hangisi gereksiz biraz çıkartırsam güzel olacak şimdi ben bilemiyorum çıkart dediğiniz olanları söyler misiniz ?

kullanan var ben antremandan sonra 1 ölçek kullanıyorum bence ürün tad ve içerik olarak çok güzel antremandan önce nitrik oksitle aynı shaker de koyup içiyorum daha bir pump oluyor diğer ürünlerde olmadı anteraman sonrası ve öncesi için şu anda en yiy prot6ein tozu hatta hepsi için aklına takılan ne varsa sen ve forumdakiler sorabilir.

kullanan var ben antremandan sonra 1 ölçek kullanıyorum bence ürün tad ve içerik olarak çok güzel antremandan önce nitrik oksitle aynı shaker de koyup içiyorum daha bir pump oluyor diğer ürünlerde olmadı anteraman sonrası ve öncesi için şu anda en yiy prot6ein tozu hatta hepsi için aklına takılan ne varsa sen ve forumdakiler sorabilir.

Benim amacım yağ yakımı. Bu ürün bana yağ yakımında da yardımcı olurmu ? Bununla beraber Scitec Nutrition Amino Magic kullanacağım.

Bende kullanıyorum diğer sayfalarda dediğim gibi, kutunun sonuna geldim nerdeyse. kaliteli bir whey protein bence. güzel beslenme ve idman ile kullandığım zamandan beri iyi sonuçlar aldım diyebilirim. fakat yağ yakımında nasıl bir yardım bekliyorsun protein tozundan?

Bende kullanıyorum diğer sayfalarda dediğim gibi, kutunun sonuna geldim nerdeyse. kaliteli bir whey protein bence. güzel beslenme ve idman ile kullandığım zamandan beri iyi sonuçlar aldım diyebilirim. fakat yağ yakımında nasıl bir yardım bekliyorsun protein tozundan?

ben hemen solim sıfır yağ sıfır şeker ve karbonhıdrat ile yardımı olur ayrıca yarım saate kana karışarak kas yıkımına hemen engel oluyor

ürünün kurubiye kremalısını kullandım ve memnun kaldım ama sadece vanilya da 0 carb var diğererinde azda olsa var 5 lbs vanilya nerden bulabilirim acaba

Merhaba birşey soracağım , bendeki tozun üzerindeki bazı yerleri kapatılmış

%100
Hydrolyzed
24 gr protein
ratio %86

Bunları üzerleri kapatılmış. Bu neden bu şekilde ? Yardım bekliyorum.

dış kapağın altındaki koruyucu kapağın üzerinde düz bir çizgi boyunca 7- 8 adet küçük delik bulunuyordu ürünün değişim hakkı var rastlayan var mı böyle bi duruma ?

Arkadaşlar merhaba sporda 4. ayım ve dymatize iso 100 aldım 2 kutu 155tlden tanesini aldığım ürün izmir kervan pasajında aynı zamanda amerikan pasajı da denilebilir ilk aldığımda ürünün sahte olabileceğini düşündüm heryerde 200 tl diye aldığım dükkanın sitesinde de 200 tl ama adamın mouse u bozuldu o an vede geliş fiyatına bakamadı ürünün dedi 155 er den 2tane al tamam dedim 310 tl para verdim ve 1. kutu bitmek üzere sabah uyanınca bir ölçek 6 yumurta beyazı peynir süt biber salatalık yiyorum idmanı öğlen veya akşam yapıyorum idmandan sonra 2 ölçek iso 100 içiyorum ve 1. kutunun içinde 10 servis kaldı gerçekten harika bir ürün hiç yağ yapmadı vede çok iyi kas kütlesi aldım sulu kas değil çok sert taş gibi kaslarım oldu karın kasları dahil ve bu üründen vazgeçmek istemiyorum yanına bsn synt 6 alırım ara öğün olarak kesinlikle hepinize öneririm diğer ürünler piyasadaki çok cırt buraya kayıt olmamın sebebide bu üründür sizleri bilgilendirmek için hepinize öneririm.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:02 ----------

dış kapağın altındaki koruyucu kapağın üzerinde düz bir çizgi boyunca 7- 8 adet küçük delik bulunuyordu // benimkiside böyle bu firma ilk olarak amerikan askerleri için kuruldu sonra piyasaya sunuldu ama bazı üst düzel fitness salonu olan arkadaşlarım bio tech le aynı firmadan çıktığını söyledi ingiltereden gelen kuzenimde dymatize kullanıyor yazları izmirde nedenini sormadım sadece şunu dedi amino asit oranı diğerlerinden fazla güzel ürün hoş ürün 300 ml ye 2 ölçek koyduğumda tadı da harika 0 şeker olmasına rağmen süper ama whey protein kullanıyosanız her zaman su az olmalı ki protein oranı yoğun olsun sulu zevksiz olur.

Merhaba birşey soracağım , bendeki tozun üzerindeki bazı yerleri kapatılmış

%100
Hydrolyzed
24 gr protein
ratio %86

Bunları üzerleri kapatılmış. Bu neden bu şekilde ? Yardım bekliyorum.

gümrükten geçerken eğer o bölümler açık kalırsa 170 tl ye aldığın tozun fiyatı 300 lere kadar dayanır o yüzden :)

Back
Yukarı