Dymatize ISO-100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lazur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 341 76,5%
  • Orta Karar

Votes: 80 17,9%
  • Başarısız

Votes: 25 5,6%

• Total voters
    446
Bugün bende aldım bcaa ile kullanacağım bakalım düzenli beslenme dinlenmeyle ne kadar etki gösterecek ... 240 tl ye decathlon adana dan aldım piyasada çikolatalısı pek bulunmuyor ama decathlon da var ...

Merhaba arkadaşlar kombinasyonum bu şekildedir yardımlarınız olumsuz olumlu rica ediyorum

dymatize iso 100 protein
lcarnitin 3000 mg matrix hardline
weider glutamine 400 mg
universal amino asit 2700

Iso 100 bence berbatti onun yerine 4 d isolate tavisye ederim milkshake gibi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şekeri olmayan bir protein tozuna göre mükemmel bir tadı var . Tartışılacak konu bile değil tadı çok güzel damak zevki falan da değil tadı net güzeldir kardeşim ben kullanıyorum tad önemli değil benim için ama yine de tadı güzel ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iso 100 beni aldigima pisman eden bir urundü kimse k.bakmasin da 1-2 gr seker kimse yaglanmaz zaten basit karbosuz protein tozu olmaz diet definisyon ürünü filan hikaye palavra tadı ise bana zülüm dü bitmesini o kadar çok istedim ki baska ürün alayım kısaca bence o para o ürüne degmez

ben muschlepharm combat yada bsn kompleks düşünüyodum aslında vakat hediye cekım var diye dymate cok uyguna gelıcek bı daha bu fıyata alamam dıye denemek ıstıyorum yağ oranım zaten düşük fakat tereddütte kaldım sımdı
Mp combat harikadır hiç düşünme al

amino değerleri yazmıyor o yüzden aklıma takıldı bide ben ıyı beslenıyorum spor sonrası hıdrolıze daha uygun olmazmı combat geçte sindiriliyor cünkü
Her ikisini de kullandim iso100 ve combat.. Recovery ve hacimlenme hissettigim mp combat idi bunun ardindan mp iron whey kullandim anladim ki mp nin urunleri harika.. içerigi yazmiyor dogru ben alirken tereddut ettim al hitsin dedigim bir urundu memnun kaldim.. yada şöyle birşey yapabilirsin mp combat, iso 100 den ucuzdur zaten aradaki farka makul bir bcaa veya glutamine alabilirsin

İkıside iyi marka yalniz bsn kullanmadım hangisinin fiyati uygunsa onu al yoksa ikiside dev marka fazla bir fark yoktur

4 kutu bitrdim bu 5. kutum tadındanda etkisindende memnunum.çikolatalı kurabiyeli ve çilekli her tipini kullandım :)
çilekli çok yumuşak bir içimi var iki ölçek bile içsem ağır gelmiyor.tabii bunlar göreceli kavramlar herkesin damak tadı farklı.ama tat olayına fazla bakmadan etkisine bakmak daha olumlu yaklaşım olacaktır.sureklı aynı ürünü kullanmak etkisini azaltır falan dediler ama bana mantıksız geliyor o yuzden devam dymatize is0 100 :)

ne kapanması beyler şöyle şehir efsanelerine inanmayın :)
burada milletin aklını karıştırmaya utanmıyorsun dimi ? aklınca firmanda sattığın ürününü koruyosun öylemi. dur bulup göndereyim sana arkadaşımın attığı yazıyı. senide şikayet edecem ban etsinler seni[DOUBLEPOST=1451943259][/DOUBLEPOST]al arkadaşımın yolladığı haber dymatize kendi fabrikasını kalite problemi olmuş diye kapamış
http://www.nutraingredients-usa.com...-lead-Post-Holdings-to-shut-Dymatize-facility
biraz araştırsan bulucan buradada kendi firması açıklamış adamlar saklamıyor sen hala neyin peşindesin
http://www.postholdings.com/newsroo...-facility-and-permanently-transfer-production

Son düzenleme:
Back
Yukarı