mehmetanil
Üye
Bende bugün siparişi verdim kurabiyeli 155tl + kargo parası. bakalım kullandıktan sonra yorum yazarım![]()
910 gramlikmi yoksa 2255 gramlikmi siparis ettiniz acaba ???
Bende bugün siparişi verdim kurabiyeli 155tl + kargo parası. bakalım kullandıktan sonra yorum yazarım![]()
Dostum nerden aldın ürünü ben bulamıyorumda?Merhabalar,
Sanırım depomdaki arkadaş yanlışlıkla iki ürün göndermiş. 910gr protein tozunu Beykoz MNG yada Sürat Kargo şubesine göndermenizi rica ederiz.
Saygılarımla,
cevap bu ama 910 gramlıgı acıp kullandım denemek amacı ile
artık parasını göndereceğim yapıcak bisey yok bende sevinmiştim hediye geldi diye
![]()
Dostum nerden aldın ürünü ben bulamıyorumda?
İnternette bir açık artırma sitesinde bulabilirsin. Ayrıca İstanbul Cevahir AVM'de 1. Katta bir eczane var. Orada elden de alabilirsin.
Yada yolun Feneryolu'na düşerse, Cadde'de Dünya Göz Hastanesi'ni geçince bir Weider Shop var. Ona çok yakın bir yerde de gene bir başka Supplement Store var. Onlardan birisinde de gene görmüştüm.
aroma olarak sadececookıng cream, vanılya ve cıkolata mı var tr de bu ıkısınden basksı bulunmuyorberry (ahududu) varmı veya banana(muz) bana bu ıkı aroma lazım özellıklede ahududu
((
Bu sitede dymatize markası yok ne yazık ki.Sizde biliyosunuz ama ben bakmış ve olmadığını söylemiş olayım,siz de yardımcı olun biliyorsanız.
saygılar;