Dymatize Super Mass

Ürünün kullanımına ilişkin şikayetler okuyorum bu başlıkta. Keza ben bu ürünü yaklaşık 2 senedir kullanıyorum yoğun iş hayatımdan dolayı. Lütfen bu başlık altında yazmış olduğum kullanım şekliyle ilgili yazılarımı okuyun. Ürünün ne karışma problemi var ne de tad sıkıntısı var. Standart bir çikolata aroması bulunuyor, dolayısıyla çikolatalı içecekleri tüketmeyi seviyorsanız eğer bu ürünün tadını beğenmemeniz mümkün değil. Nesquik'ten çok çok daha güzel bir aromaya sahip. Ayrıca ürünün karışmama problemi kesinlikle yok. İçinden çıkan ölçek ile iki tam dolu olarak karışım yapmanız çok gereksiz. Bir ölçek 165 grama denk geliyor ve iki ölçek 330 gram ediyor. Bu rakam tek seferde kullanım için zaten çok yüksek. Ayrıca buzdolabından çıkardığınız süt ile bu ürünü karıştırmanız yine zor. Ancak yine de 400ml soğuk süt 100 gram toz ile yeterli ölçüde karışıyor. Bunun dışında ılık 400ml süt veya meyve suyu ile 150 gram da çok iyi bir şekilde karışıyor. Lütfen bu başlıktaki yazılarımı okuyunuz. İhtiyacınız olan tüm bilgileri verdim.

Bu ürün oldukça kaliteli bir gainer. Dolayısıyla piyasada içine basit şeker basılmış toz şeker gainerlere gidip para vermeyin. Başlangıç ve orta seviye sporcular için fiyat/performans açısından Türkiye'deki en iyi gainer bu üründür. 7 yıldır vücut geliştirme ile ilgileniyorum ve ben de hala bu gaineri kullanıyorum. Hardline, Universal, Weider gibi toz şekerlere yönelmenize gerek yok. Bunların reklamları, pazarlama stratejileri Türkiye'de iyi olduğundan millet iyi sanıyor ama Dymatize'nin bırakın Elite Mass ürününü, söz konusu bu Super Mass Gainer ürünüyle bile boy ölçüşemezler. 500tl'ye toz şeker olan Weider Mega Mass'ı alanlara zaten gülüyorum.

Herkese selamlar. İlk mesajımı buraya atayım. Bugün bu ürünü aldım ben de. Spora başlayalı yaklaşık bir ay oldu. Düzenli olarak beslenmeme çok dikkat ediyorum. Spora başlamadan önce inanılmaz kötü bi beslenme alışkanlığım vardı. Boyum1.80 kilom 71. Günde en az 140gr protein almaya çok dikkat ediyorum. 2 günde bir spor yapıyorum. Spordan sonra da kardiyo için 15-20 dakika yüzüyorum. Ürün bitince deneyimlerimi paylaşırım. Bunun elite massını sipariş verdim amerikadan. O gelene kadar bu da bitmiş olur nerdeyse.

Sevgi, saygılar

Herkese selamlar. İlk mesajımı buraya atayım. Bugün bu ürünü aldım ben de. Spora başlayalı yaklaşık bir ay oldu. Düzenli olarak beslenmeme çok dikkat ediyorum. Spora başlamadan önce inanılmaz kötü bi beslenme alışkanlığım vardı. Boyum1.80 kilom 71. Günde en az 140gr protein almaya çok dikkat ediyorum. 2 günde bir spor yapıyorum. Spordan sonra da kardiyo için 15-20 dakika yüzüyorum. Ürün bitince deneyimlerimi paylaşırım. Bunun elite massını sipariş verdim amerikadan. O gelene kadar bu da bitmiş olur nerdeyse.

Sevgi, saygılar

Yurtdışından Doktor raporu olmadan supplement getirilimesi yasak diye biliyorum,anında gümrüğe takılıyorlar.Özel durumun varmı bileem ancak bu linke bir bak derim:https://www.bodyforumtr.com/threads/yurt-dışından-supplement-2014.90329/

Bana bildirilen karışım çözümü şu şekilde ;
Çalkalama kabına önce suyu koyun sonra ürünü koyun kaşıkla karıştırarak puding kıvamına getirin sonra kapağı kapatın ve normal şekilde karıştırın. Sakarya'da bu ürün iyi satıyor . Şuan Muschle-Tech'in gainer'ı denemeyi planlıyorum 1 ay sonra unutsam bile yazın bir karşılaştırma yapacağım .

alali 2.5 hafta oldu 1 ölcek antrenmandan yarım saat once 1 olcek 10 15 dk sonra içiyorum shaker yok evde blender ile karistirarak yapiyorum bu yüzden cok tatı geliyor bana biraz igrendiriyo 3kg civari bi artıs oldu gerçekten işe yariyor fakat servis miktari az 5kg olduguna bakmayın yanı bu yüzden günde 300gr + kullanıyorsunuz sonucta

1.85 87 kiloyum sorun suki zayif degik ama zayiflik sinirinda bir goruntum var 2 yildir yapiyorum sporu yeterince gelişme yok acaba eksigim karbonhidrat mi değişik bir durum 1.85 87 kilo ramazandan önce 90 dim :) ama nerdeyse zayifim

Dymatize gainer isterken hocam bana twinlab in 5 kg'lık gainerini Aldı ve paketi açmadım çünkü twinlabla iyi bir sonuç alacağımı pek sanmıyorum çünkü doğru düzgün açıklama ya da değerlendirme yok gidip değiştirip dymatize ya da musscletech almayi düşünüyorum ama twinlab iyi mi bilmiyorum yorumlarınizi bekliyorum teşekkürler.

Bu gainerdan aldim suplementler.com dan gainerin leblebi tozu gibi bi tadi var kullanan biri yardimci olabilirmi sahte olma ihtimali varmi

Genelde yapılan bir hata antrenman öncesi içmek, istediğiniz yağlanmaksa eğer antrenman sonrası içmelisiniz.İstediğiniz şey güçse eğer ve antrenmanlarda tam verim almak istiyorsanız antrenman öncesi içebilirsiniz.Aldığınız karbonhidrat antrenman öncesi alımlarda büyük bir kısmı antrenman sırasında enerjiye dönüştüğü için içindeki şeker haricinde kilo yapabilecek bir etmen göremedim.Günlük vitaminlerin bir çoğunu karşılıyor arkasında yazdığı kadarıyla 2 shake günlük C vitaminin tamamını karşılıyor.Bendeki etkilerinden biride önceden üşüme ve titreme olurdu, artık vucudum sıcak hissediyorum.Her sabah kahvaltıya ilaveten bir shake ve antrenman sonrası bir shake içiyorum.Yağlanıp kilo almak isteyenler yatmadan önce alabilirler fakat, mide ve karaciğeride dinlendirilmesi gerektiği kanaatindeyim.Bol sıvı ile birlikte tüketilmeli.Önceki protein tozları ve gainerlerdeki gibi sivilce yapmadı bende.Sırt bölgesinde çok az pütürlenme oldu, bol sıvı tüketimiyle hafiflettim.Verebileceğim bir diğer tavsiyede eğer kilo almak istiyorsanız günlük yediğinizin maksimum seviyesini yiyip.İlaveten 2 shake yapmanız.Kalori alımını arttırarak kilo almanız, ve muazzam bir tokluk hissi ve enerji verdiğini söyleyebilirim.

Tadı hakkında bilgi istemişsiniz, 700 ml shakerla yapıyorum suyla içtim sabah tadı daha açık oluyor.Sütle karıştırınca nesquik çikolatalı sütün dibinde kalan yoğun kısmı gibi bir tadı var.Midenizi bulandıracağını zannetmiyorum.

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum 1.71 boy 71 kg mım bulk zamanındayım 54 kglardam buralara geldim şimdi bir 4-5 kg daha almak istiyorum 1 ay olarak bu ürünü kullanmayı düşünüyorum ne önerirsiniz ?

1 ölçek ürünü kutusunda yazildigi gibi 475 ml yarim yagli süt ile kullandigimda(sütü sonradan kattım) karışma ve tat sorunu oldu. Ayrica gaz yapti(sanirim süt kaynaklı) ama ishal durumu olmadi.
Deneme amacli yarım ölçek ürünü 200 ml pinar markali elma-visne meyve suyuyla kullandigimda(tozu sonradan kattım) karışma ve gaz sorunu olmadı. Tadı biraz tatlı-ekşi karışımı oldu ama sanırım böyle kullanıcam. Su ile denemedim.

Urunu dun aldim. Bu sabah ilk shake imi yaptim. 150 gr ini 400 450 ml sutle yaptim. Topaklanma hic olmadi. Tadida fena degil birazcik yulafli biskuvinin boyle sutle karismis hali gibiydi :D etkilerini yazarim. Boy 178 kilo 70. Kendi cikardigin kalori vs hesaplarina gore butun kutuyu (5400 gr) parselledim ve yaklasik 21 gunluk bi kullanim seklim olcak. Sonuclarini yazarim

Back
Yukarı