Genelde yapılan bir hata antrenman öncesi içmek, istediğiniz yağlanmaksa eğer antrenman sonrası içmelisiniz.İstediğiniz şey güçse eğer ve antrenmanlarda tam verim almak istiyorsanız antrenman öncesi içebilirsiniz.Aldığınız karbonhidrat antrenman öncesi alımlarda büyük bir kısmı antrenman sırasında enerjiye dönüştüğü için içindeki şeker haricinde kilo yapabilecek bir etmen göremedim.Günlük vitaminlerin bir çoğunu karşılıyor arkasında yazdığı kadarıyla 2 shake günlük C vitaminin tamamını karşılıyor.Bendeki etkilerinden biride önceden üşüme ve titreme olurdu, artık vucudum sıcak hissediyorum.Her sabah kahvaltıya ilaveten bir shake ve antrenman sonrası bir shake içiyorum.Yağlanıp kilo almak isteyenler yatmadan önce alabilirler fakat, mide ve karaciğeride dinlendirilmesi gerektiği kanaatindeyim.Bol sıvı ile birlikte tüketilmeli.Önceki protein tozları ve gainerlerdeki gibi sivilce yapmadı bende.Sırt bölgesinde çok az pütürlenme oldu, bol sıvı tüketimiyle hafiflettim.Verebileceğim bir diğer tavsiyede eğer kilo almak istiyorsanız günlük yediğinizin maksimum seviyesini yiyip.İlaveten 2 shake yapmanız.Kalori alımını arttırarak kilo almanız, ve muazzam bir tokluk hissi ve enerji verdiğini söyleyebilirim.
Tadı hakkında bilgi istemişsiniz, 700 ml shakerla yapıyorum suyla içtim sabah tadı daha açık oluyor.Sütle karıştırınca nesquik çikolatalı sütün dibinde kalan yoğun kısmı gibi bir tadı var.Midenizi bulandıracağını zannetmiyorum.