Dymatize Super Mass

Çok teşekkür ederim üstadım cevap verdiğin için.

Son sorum ise 1 ölçeğe ne kadar süt koymalıyım? Gainerin ölçeği büyük malum...
1 ölçek gainer shakerin 3/1 i etti :shock:

Günde 2 kez dolu shaker nasıl içeceğim bilmiyorum çok ağır olmaz mı :confused:

]

Istedigin kadar sut koyabilirsin tamamen sana kalmis

S.a bende bu üründen aldım gerçekten ölçeği büyük ne kadar suyla karışmama gerekli karar veremedim ve antremandan 1 saat önce ve antremandan hemen sonra almayı düşünüyorum doğru olur mu sizce ?

S.a bende bu üründen aldım gerçekten ölçeği büyük ne kadar suyla karışmama gerekli karar veremedim ve antremandan 1 saat önce ve antremandan hemen sonra almayı düşünüyorum doğru olur mu sizce ?

Antreman günlerinde antremandan önce ve sonra alabileceğin gibi diğer günlerde de yemeklerden sonra kullanabilirsin su konusunda da içebildiğin miktarda su koyabilirsin.

11.04.2013 de dymatize super mass almıştım ilk hafta günde 2 ölçek alıyordum ardından teke düşürdüm ve şimdi 2 günde bir alıyorum su an 17.05.2013 kutunun bitmesine az kaldı ve kilo olarak düşünürsek 3.5 kilo aldım .Ama göbek de ve yanlarda yağlanma mevcut ektomorf bir yapıya sahip oldugum için pek sıkıntı olmayacak ilerisi için. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem biraz hacim birazda tartıda mutlu olmak istiyorlarsa alsınlar .

Bu ürünün yeni ithalatı yapılanları tekrardan formüle edilmiş. İçerisindeki konsantre proteinler isolate olarak eklenmiş ve ayrıca whey konsantre'nin yanına whey isolate ve hidrolize whey eklenmiş. Çok çok daha iyi olmuş kısacası, bilginiz olsun. Yakın zamanda resmini çekip atarım ürünün.

ürün kullandıgım ikinci gainer ilk olarak gaspari real mass kullanmıstım. iyi verim aldıgımıda söyleyebilirim. fakat super mass ın farkı gercekten hemen hissediliyor. ürün içerik olarakta gayet başarılı. ektomorfiler için gayet uygun ve düzenli beslenmeyle sonuc verebilecek kalitede olgugu kesin

Yeni formülünün tadı eskisi kadar iyi değil, bilginiz olsun. Harcore Chocolate aroması gitmiş zaten, yerine sadece Chocolate aroması gelmiş. Benim denediğim de çikolata aroması bu arada.

ürünü 1 ay düzenli beslenme ile dün bitirdim. Tam olarak hedefime uygun bi ürün ekto olup yağ oranını artırmak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile kullanabilirler. ben biraz yağlanmak istediğim için beslenmeyide aşırı boyutta tuttum ve 1 ayda 5.5 kilo artış sağladım.

Ürünün karışmasında sorun yaşayan varmı acaba?Çok Minik minik topaklar oluyoda bende.

urunun distribitorune arayip orjinal oldugunu teyit ettirmeme ragmen urunde karisim sorunu hat safha.Ne kadar fazla calkalasamda vs ufak topaklanmalar var,alcak arkadaslar bu sorunu degerlendirsin aldigima pisman oldum resmen antrenmandan sonra iki saat karismasi icin ugrasiyorum

benim kullandığım hemen her tozda topak kalıyordu çalkalamaya rağmen
nem aldıkça topaklaşıyor beklerken sahte olduğundan değil

mixer kullanıyorum artık sorun yok böyle

benim kullandığım hemen her tozda topak kalıyordu çalkalamaya rağmen
nem aldıkça topaklaşıyor beklerken sahte olduğundan değil

mixer kullanıyorum artık sorun yok böyle

Peki acaba ürünü nasıl kullanıyosunuz? kaç ml su veya süte ne kadar karıştırıyosunuz?

Peki acaba ürünü nasıl kullanıyosunuz? kaç ml su veya süte ne kadar karıştırıyosunuz?

göz kararı yapıyorum yarım porsiyonu mixere döküyorum sonra içini dolduracak içinde de yüzdürmeyecek kadar süt döküp karıştırıyorum. (bazen lifalif de karıştırıyorum karboya ihtiyacım varsa) miktar çok önemli değil kendi damak tadına göre yap ama çok sütlü olacaksa yağsız olsun ve gaz yapma ihtimali de kişiden kişiye değişiyor

eğer düzenli spor yapıyorsan ucuz yollu bir mixer çok iş görüyor içimi çok kolaylaştırıyor tavsiye ederim

arkadaslar kıs donemınde 2 kutu kullandım bundan.
sıze sunu soyleyebılırım.
3 kutu bıotech nıtrogaın kullancagınıza 1 kutu dytamatıze gaıner kullanın performansı dırek alın hacım vermeye baslıyor.
bırde tabı beslenmeyle alakalı.
makarnanız eksık olmucak.sahane performans alırsınız guc bıle verıyor karbonhıdrat sıze o kadar dıyorum.pıyasada gordugum kullandıgım wheyler arasında en guzelı dıyebılırım.mıde bulandırmaz serıous mass gıbı.
mcdonalsdda ıctıgınız mılkshake den farksızdır.

edıt: 1 buyuk olcegı var 5kılolukda. 1 olceye 400mg su yetıyor.

urunun distribitorune arayip orjinal oldugunu teyit ettirmeme ragmen urunde karisim sorunu hat safha.Ne kadar fazla calkalasamda vs ufak topaklanmalar var,alcak arkadaslar bu sorunu degerlendirsin aldigima pisman oldum resmen antrenmandan sonra iki saat karismasi icin ugrasiyorum

Yeni formülünü shaker ile karıştırmak için pek yeterli olmuyor. Eski formülü daha iyiydi karışım için. Ilık vişne veya üzüm suyu kullanın ya da mixer kullanın, sorununuz çözülür. Ancak soğuk bir sıvı karıştırırsanız eğer shaker ile karışması imkânsız.

Bb ciler sizce ne alayım optimum serious mass mı yada dynmatize super mass sizce hangisi daha etkili faydalı sonuç verir? ürünü kullanan arkadaşlar bilgililer bana yardımcı olurlarsa sevinirim. Şuan optimum gold standart whey kullanıyorum. zayıf yapılı birisiyim. önceden evde çalışırdım dumbellarla şimdi salona yazıldım 1 hafta oldu bugün. yorumlarınızı bekliyorum.

Bb ciler sizce ne alayım optimum serious mass mı yada dynmatize super mass sizce hangisi daha etkili faydalı sonuç verir? ürünü kullanan arkadaşlar bilgililer bana yardımcı olurlarsa sevinirim. Şuan optimum gold standart whey kullanıyorum. zayıf yapılı birisiyim. önceden evde çalışırdım dumbellarla şimdi salona yazıldım 1 hafta oldu bugün. yorumlarınızı bekliyorum.

serıous mass vucudda cok su toplatıyor artı kalıtesız bı gaıner ıctıgım gaınerler arasındakı en kotusu dıyebılırım.
kusura bakmayın markaya aldancak degılım optımum taraftarlarına lafda atmıyorum fakat bu bole.bıldıgın su topladı vucudum kıloyu su olarak aldı su tuttu vucud cok.yazın dıyete gırdııgın an ufaldıgımı gordum.yarısı suymus onu anladıık.fakat dymatıze kesınlıkle onerırım. ıcındekı amıno ıcerıklerıne bakarsan ne dedıgımı cok daha ıyı anlıcaksın.
ıctıgımın tadı öle tahta kemırıyormus hıssı vermedı resmen mılkshake ıcıyorum dymatıze kullanınca.

Ben 2. kutuyu bitirmek üzereyim ilk başladıgımdan itibaren 9 kiloluk bi artısım oldu. gayet güzel bi gainer. Şimdi true mass a gecmeyi düşünüyorum yağlanmadan devam etmek için.

Back
Yukarı