Dymatize Super Mass

BU KONUYU AÇIKLA KARDEŞİM NE DEMEK BU ÜRÜNLERİ HALA PİYASADA DURMAKTA VE SATIŞA SUNULMAKTADIR
Dostum anladığım kadarıyla ortada bir belirsizlik var bende netten araştırdığım kadarıyla ve birkaç arkadaştan aldığım duyumla bunu söylüyorum. Yukarda bu forumda konu da açılmış https://www.bodyforumtr.com/threads...ite-problemleri-sebebiyle-kapanmıştır.122238/
orda da belirsizlikten bahsedilmiş piyasadaki ürünler hakkında bir bilgim yok açıkçası belki kapanmadan önce üretilmiş son parti ürünlerdir veya yeni ürünleri varsa da onlar 3. partidir sanırım benim anladığım açıkçası bu oldu.

3.parti olayı sanırım bir fabrikayla anlaşılıyor ve o fabrikaya yaptırılıyor ürün ve sonra ana şirket markayı basıyor ama tabi bu üretimi yaptırdıkları yerler ne derece kaliteli üretim yapıyor o da belirsiz. Kısacası benim kafamda soru işareti oluştu bu konuda. Belki daha net bilgisi olan varsa bizi aydınlatır.

Bildiğim kadarı ile Belçika'da Avrupa Birliği normlarına göre üretiliyor ve ben Almanya'dan almıştım 60€ gibi bir fiyata. Şu anda da ISO 100 ünü kullanıyorum. Çokda memnunum.

Dostum anladığım kadarıyla ortada bir belirsizlik var bende netten araştırdığım kadarıyla ve birkaç arkadaştan aldığım duyumla bunu söylüyorum. Yukarda bu forumda konu da açılmış https://www.bodyforumtr.com/threads/dymatize-fabrikası-kalite-problemleri-sebebiyle-kapanmıştır.122238/
orda da belirsizlikten bahsedilmiş piyasadaki ürünler hakkında bir bilgim yok açıkçası belki kapanmadan önce üretilmiş son parti ürünlerdir veya yeni ürünleri varsa da onlar 3. partidir sanırım benim anladığım açıkçası bu oldu.

3.parti olayı sanırım bir fabrikayla anlaşılıyor ve o fabrikaya yaptırılıyor ürün ve sonra ana şirket markayı basıyor ama tabi bu üretimi yaptırdıkları yerler ne derece kaliteli üretim yapıyor o da belirsiz. Kısacası benim kafamda soru işareti oluştu bu konuda. Belki daha net bilgisi olan varsa bizi aydınlatır.

kardeşim bilip bilmeden karalamayalım bak alttaki arkadaş avrupadan almış her türlü belgewsi varmış bu ürünü binlerce kişi kullanıyor

Bildiğim kadarı ile Belçika'da Avrupa Birliği normlarına göre üretiliyor ve ben Almanya'dan almıştım 60€ gibi bir fiyata. Şu anda da ISO 100 ünü kullanıyorum. Çokda memnunum.
kardeşim bilip bilmeden karalamayalım bak alttaki arkadaş avrupadan almış her türlü belgewsi varmış bu ürünü binlerce kişi kullanıyor

Benim arkadaşlarımda kullanıyor :) ama ortada böyle bir haber var yani bilip bilmeden değil yabancı dil de aradım acaba var mı böyle bir şey diye ünlü bodybuilding.com da da böyle bir paylaşım yapmış biri. Ayrıca yabancı bir haber sitesinde denk geldim Texas'taki fabrikası kapanmış. Yıllardır bu ürünleri kullanırım ve araştırma yaparım denk gelmişti bu durum.

Açıkçası bu markanın Dymatize Iso 100 ürünü çok çok iyiydi onu da kullanmıştım. Avrupada üretiliyorsa, kalite olarak çok da düşme olmayabilir o açıdan bakılırsa mantıklı ürünün yeni kutusu şu an elinizdeyse nerede üretildiği ve menşei ülke hakkında bilgi var mı. Üründen hala verim alan varsa içeriksel anlamda kalite fazla değişmemiş demektir belki bidaha denerim ileride.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

Dymatize ile ilgili çeşitli söylentiler olduğunu ben satın aldıktan sonra gördüm. Bu markanın şu an ki durumu nedir? Türkiye'de satılan ürünler neyin nesidir ? Sağlıklı mı güvenli mi? Şu üründen aldım:

dymatize-super-mass-gainer-5433-gr

Bu ürünü şu an kim üretiyor ? Sahtesi veya çakması mı geldi bana, anlamış değilim. Gönül rahatlığı ile tüketebilir miyim?
Endişelerimi giderirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,

Dymatize ile ilgili çeşitli söylentiler olduğunu ben satın aldıktan sonra gördüm. Bu markanın şu an ki durumu nedir? Türkiye'de satılan ürünler neyin nesidir ? Sağlıklı mı güvenli mi? Şu üründen aldım:

dymatize-super-mass-gainer-5433-gr

Bu ürünü şu an kim üretiyor ? Sahtesi veya çakması mı geldi bana, anlamış değilim. Gönül rahatlığı ile tüketebilir miyim?
Endişelerimi giderirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
Merak etmeyin siz şuan da üretilmiş son dymatize ürünlerinden kullanıyorsunuz.

Dymatize daha önce kullandım 4 5 Kilo almıştım Tadınıda çok sevmiştim. Fakat Piyasadaki ürünlerin SKT leri çok yaklaşmış Yeni ürün 1 sitede mevcut fakat Fiyatı çok yüksek +80 TL fazla Piyasa fiyatından.
Dymatizenin yerine tavsiye edebileceğiniz ne var benzer değerler

Dymatize daha önce kullandım 4 5 Kilo almıştım Tadınıda çok sevmiştim. Fakat Piyasadaki ürünlerin SKT leri çok yaklaşmış Yeni ürün 1 sitede mevcut fakat Fiyatı çok yüksek +80 TL fazla Piyasa fiyatından.
Optimum serious mass gainer yada weider mega mass 4000

hocam çevrendeki ürün satan yerlere git bir ara vardır muhakkak

Ben kullandım 24 günde bitirdim kullanım talimatına göre +8 KG aldım düzenli beslenmeyle birlikte. Tavsiye ederim ürün orijinal Made in U.S.A. Almak isteyenler teredüt etmesinler n11 gibi sitelerde satılıyor zaten. Şuan amino + bcaa geçiyorum 1 ay sonra 1 tane daha gainer alacagım. İyi forumlar

Back
Yukarı