Dymatize Super Mass

Beyler buna bakmanız lazım bu gün bu dymatize ürününü araştırıyordum sonra foruma girip bi yorumları okuyayım dedim.Gördüğüm şey benim baktığım ürünün yarısı ağırlığında olan aynı üründü fakat benim baktığım ürünün 334g 'ında 19g yağ olduğu yazarken sizin paylaştığınız ürünün aynı servis oranında 39g yağ olduğu yazıyor.Belki bu eski bir paylaşımdır fikriyle ürünü resmi sitesinde araştırdım sonra oranın sizin gösterdiğinzle aynı olduğunu gördüm. Natural Spor adlı sitede bi sorun olduğunu düşünüp yeniden resmi siteden 5.5 kiloluk olanına baktım ama onda 334g'lık serviste 19g yağ olduğu yazıyordu.Çok karmaşık bi durum sizde bir bakın acaba benim gözden kaçırdığım bi şey olabilirmi.

Eklentiler

• dymatize supermassgainer.jpg
    dymatize supermassgainer.jpg
    135,5 KB · Görüntüleme: 1.137
Oww evet fail olmuş doğru yani onun şeker olduğunun farkında olarak yazdım ama onun yerine yağ yazmışım.Ama işte dediğim gibi şeker oranında da bi dengesizlik var.Büyük olan ürün daha iyi yani sonuçta çünkü şeker oranı servis başına 20g daha az.

Merhabalar foruma yeni katıldım yaşım 18. Dymatize super mass gainer ile hardline progainer arasında kaldım. Hangisinin içerigi daha iyi ? Birde dymatize super mass gainer kullanıpta kilo alan var mı acaba

Merhabalar foruma yeni katıldım yaşım 18. Dymatize super mass gainer ile hardline progainer arasında kaldım. Hangisinin içerigi daha iyi ? Birde dymatize super mass gainer kullanıpta kilo alan var mı acaba

Paran varsa Hardline alma çok şekerli tek önerim bu.

ürünün kendi sitesinde de durum böyle ;

http://www.dymatize.com/products/gainer/detail/75/super-mass-gainer-12-lb/?back=products

http://www.dymatize.com/products/gainer/detail/76/super-mass-gainer-6-lb/?back=products

yani şeker oranında fark var gözüküyor.yağ oranları 2 gram +- fakat karbo ve protein miktarları aynı.son olarak her iki kutuda da porsiyon 334 gram ve porsiyonlar 1280 kalori içeriyor.şeker oranı 19 gram yerine 39 gram olsaydı kaloride de 4*20=80 kalorilik bir fark olması gerekirdi ama öyle değil.etikette bir sorun var sanırım.ya kalori miktarı yanlış ya da şeker miktarı.

fotoğrafta görüldüğü üzere 12 lbs olanının aromaları arasında içerik olarak ufak farklar mevcut.

Eklentiler

• SMG-12lb-Variety-Facts.jpg
    SMG-12lb-Variety-Facts.jpg
    140,2 KB · Görüntüleme: 947
merhaba

ben kullanalı neredeyse 2 hafta olucak sabah aç karnına 3 yemek kaşığı dolusu 300 mg suyla karıştırıp içiyorum antremandan 1 saat önce ve antremandan hemen sonra dediğim gibi yaklaşık 2 hafta oldu 59 kiloydum şimdi 63 kiloyum tabi sadece bunu içerek değil beslenmeme de dikkat ediyorum.

şeker çok fazla.ben verim aldıgım bsn true mass veya cytosport monster mass öneririm.tabi aşırı kilosuz ekto bir yapıdaysanız.fiyatı uygunsa alınabilir

peki 2 ölçek ürünü ne kadar süte karıştırmak gerekiyor? ben yeni aldım amacım kilo alabilmek ama nasıl kullanacağımı anlayamadım?

bu üründen aldım 2 hafta oldu gayet memnunum.antremandan 45 dk once ve antremandan sonra 350 ml süte yada suya 4 çorba kaşığı atıyorum. 64 idim şu an 66- 67 arasıyım. beslenmem düzensiz. dinlenme günleri sadece akşam yemeği sonrası alıyorum.

ürünün ambalajlanması 5 para etmez bende eski hardline gainer kutusu vardı ona aktardım nakit 150 tl ye de bulunabiliyor 5.5 kg. ölçeği de çok büyük çamaşır makinesi deterjan ölçeği gibi. bence güzel bir ürün

Back
Yukarı