Dymatize Türkiye'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ortada yanlış birşey yok sadece senin hesabın yanlış üstadım. Acaba Üstadım 4,8gr amino 1 değil 4 tablet miktarı derken neye göre hesap yaptın merak ediyorum. Porsiyon sayısı 4 tablet ve tablet başı 4,8gr amino var. Tekrar söylüyorum porsiyon başı 4 tablette değil 1 tabletteki amino miktarı 4,8. İnanmayan buyursun hesaplasın.Altta içeriği ve özelliği yazılı en alttada benim hesabım var buyrun bakın.

Dymatize Super Amino 4800 is a high quality, high efficient protein source made from the finest proprietary blend of Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate, and Free Form Amino Acids. This custom blend is an excellent source of essential and non-essential amino acids including the valuable Branched Chain Amino Acids (BCAA).

Amino Acids are the building blocks of muscles and are essential to help create and maintain positive nitrogen balance, which is important for new muscle growth. Amino acids also play a key role in preventing catabolic breakdown of muscle proteins, which help to rebuild muscle tissue after intensive exercise.

Dymatize Super Amino 4800 was designed to be one of the strongest amino acid products available on the market. With 4,800 mg of high quality, and free form, essential and non-essential amino acids per serving. Dymatize Super Amino 4800 will help your reach your training goals.

Dymatize Super Amino 4800 is made from the finest quality and most effective free from, peptide bonded and free flowing amino acid sources in the word and should be kept out of the reach of children.

500 Caplets
Supplement Facts Serving Size4Caplets Servings Per Container75
Amount Per Serving % DV
Calories 20
Calories From Fat 0
Protein 4.8g

Typical Amino Acid Profile Per Daily Supply*

L-Alanine 654mg
L-Aspartic Acid 1575mg
L-Glutamic Acid 2562mg
L-Histidine 324mg
††L-Leucine (BCAA) 1305mg
††L-Methionine 231mg
L-Proline 861mg
††L-Threonine 801mg
L-Tyrosine 450mg
L-Arginine 726mg
L-Cysteine 234mg
Glycine 441mg
††L-Isoleucine (BCAA) 825mg
††L-Lysine (BCAA) 1086mg
††L-Phenylalanine 582mg
L-Serine 763mg
#††L-Tryptophan 246mg
††L-Valine (BCAA) 795mg

†† Essential Amino Acids # Naturally Occurring. Not added or manufactured. Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet * Daily supply is 12 caplets Ingredients Proprietary Blend Of Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate, Free Form Amino Acids, Di-Calcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Talc, Medium Chain Triglycerides, Sodium Carboxymethylcellulose, Dextrose, Lecithin (Soya).

Contains Milk And Soy.
Directions: Take four (4) caplets three times daily. For maximum results, take between meals, immediately after exercise, or prior to bedtime. Swallow tablets with liquid.

Gelelim Hesaba

Yukarıda yazan değerler 1 Porsiyondaki (4 Tabletteki) mg Değerleridir.
Tüm değerleri topladığınız zaman 14,461 mg (14,46gr) yapıyor. Bölün bakim 4'e.
Ozaman 1 Tablet = 3615mg (3,61gr) lık bir değer cıkar.
Peki şimdi birde içinde 4,8 gr (4800 mg) protein var buda gene 4 tablet değeri onuda 4'e bölün = 1 tablette 1.2 gr(1200 mg) a denk gelir.
Ozaman 3615mg amino + 1200 mg Portein = 4815 mg gibi 1 tabletteki toplam değer cıkar.
Şimdi herkeze soruyorum tekrar size 4800mg 1 Tablet değerimi yoksa 4 Tabletten oluşan Porsiyon değerimi?
Çok basit bir hesap ya sizce???;)

Bakın şimdi, eğer böyle dikkatsizce ürünün prospektüsünü okursanız hem siz oyuna düşersiniz hem de başkalarını peşinizden çekersiniz.

Bir kere adamlar:

Serving Size4CapletsServings Per Container75
Amount Per Serving% DV
Calories20
Calories From Fat0
Protein4.8g

yazmışlar. 4 tablet kullanımda 4.8 gr amino diye.

Siz üşenmeyip kurcalamışsınız.

"Typical Amino Acid Profile Per Daily Supply*" Bu yazıyı bana gösterip amino asit içeriğini toplayıp tablet başına 3 gr birşey bulmuşsunuz.

Şimdi iyi bakın, bu şekilde çok adam kandırıyorlar.

O yazının sonunda "*" (yıldız) işareti boşa değil.

Bakın aşağıda bunun açıklamasına ne yazmışlar:

* Daily supply is 12 caplets

Şimdi tekrar hesaplayın :)

O aminoasit değerleri 12 kapsül için yazılmış.

Zaten adamlar bir servisteki amino miktarına "4.8 gr protein" yazdıktan sonra uğraşıp hesaplamanız vakit kaybı.

Bu tarz tuzaklara düşmeyin.

Hesaplaması basit, evet, de bu övünülecek birşey değil :) Adamlar zaten hesaplayıp yazmışlar oraya " 4 tablet 4.8 gr" diye :)

Fazla kurcalamayın, kendinizi zora sokmayın :)

İyi sporlar.

Son düzenleme:
Bir şeyin kavgasını yaptığım yok o değerler 1 kapsül için olduğunu duyunca daha neler dedim keşke öle bi amino olsa.Netritiondan bakınca daha iyi anladım sezer yzlnin dediğini.Ayrıca mail de attım netritiona onlar da 4 kapsüle ait amino değerleri diye iddia ediyor,yanlış bilgilendiriyorsunuz dedim.

Merhaba arkadaslar;

Dymatize amino 4800 adli urunun ithalinda (bakanlik izni)sorun oldugundan dolayi vazgecildi. (mavi boyalarindan dolayi)

Izin alinan ve cok yakinda piyasaya sunulacak olan urunler:
Dymatize Xpand
Dymatize Elite Protein
Dymatize Elite Liquid Protein
Dymatize Elite Gourmet
Dymatize L-carnitine

Perakende satis fiyatlari:
Dymatize Xpand 139 TL
Dymatize Elite 2 lbs, 77 TL
Dymatize Elite Liquid Protein 6 x 45 gr protein, 55 TL
Dymatize Elite Gourmet 139 TL
Dymatize L-carnitine 1100 mg, 60 TL

Bu ürünler cok yakinda forumun ana sponsoru supplementler.com da satisa sunulacak:
https://www.supplementler.com/shop/manufacturer/dymatize

Listedeki urunler arasinda kullandigim urunler;
Dymatize Elite Liquid
Dymate Elite Protein

Pahali olsada özellikle liquid proteinleri cok pratik, cok begendigim urun.

Elite protein tad olarak cok guzel ve icerik olarakta cok guzel degerlere sahiptir.
5 gr BCAA 24 gr Protein
4 gr Glutamine

BB.comda kullanicilar 10/10 vermis. Yeni baslayipta henuz yorum vermeyen bir uye oldugundan 8,5 ortalam oy almis bir urun. (http://reviews.bodybuilding.com/Dymatize/Elite_Whey/)

Liquid protein BB.comda 10 uzerinden 9.8 puan almis (http://reviews.bodybuilding.com/Dymatize/Elite_Liquid_Protein/)

Fiyat olarakta bence urunlerin fiyati, Türkiye deki fiyatlara ve urunlerin kalitesi göz önünde bulunduruldugunda gayet güzel.

Fiyatlar pahalı tabi amerikayla karşılaştırırsanız.

Bu fiyatlar hemen hemen avrupadaki fiyatlara yakındır.
Ayrıca ürün çeşidi olarak benzeri piyasada yoktur.
Liquid protein, xpand veya Gourmet ürünlerini Türkiyedeki hangi ürünlerle karşılaştırabiliriz ?

Ben Danimarkadan 2 lbs Dymatize proteini 73 TL ye alıyorum.
Özellikle protein tozlarında fiyatlar şu an çok düşük Türkiye de.

Bu fiyatlara bence netrition gibi sitelerden 15-20 tl kar edeyim deyip riske girmeye değmez.

Fiyatlar pahalı tabi amerikayla karşılaştırırsanız.

Bu fiyatlar hemen hemen avrupadaki fiyatlara yakındır.
Ayrıca ürün çeşidi olarak benzeri piyasada yoktur.
Liquid protein, xpand veya Gourmet ürünlerini Türkiyedeki hangi ürünlerle karşılaştırabiliriz ?

Ben Danimarkadan 2 lbs Dymatize proteini 73 TL ye alıyorum.
Özellikle protein tozlarında fiyatlar şu an çok düşük Türkiye de.

Bu fiyatlara bence netrition gibi sitelerden 15-20 tl kar edeyim deyip riske girmeye değmez.
gourmet wheyden farkı tam olarak nedir konsantre olmasımı içerisinde caseinde içeriyor yanlış anlamadıysam

Bu ürünü dün bende aldım, açıkcası ucuz olması kafamı karıştırdı umarım kafamızda bu ürünlerin hep pahalı olmasını kurduğumuzdandır. Sorum şu, önceki yazılanlara bakılırsa bu aminoyu kullanan arkadaşlar var mümkünse etkileri hakkında yazarmısınız. Bu amino ne derece kalitelidir, kullanmaya değermi? Yoksa bir kenara bırakıp Weider'e dönelimmi?Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Amino 4800 den mi bahsediyorsunuz ?

Back
Yukarı