Dymatize Türkiye'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bayfe;
Baslikta urun hakkinda zaten yorumlar yazilmis.
Bakanlık izni alınamadığıda belirtildi. Neden hesaplı bulabildiğinde buradan anlaşılıyor. Üründe büyük ihtimalle bir sorun yoktur, ancak kaçaktır.
Amino 4800 güzel bir üründür.

Fabregas,
Ürün içeriği Dymatize başlıklarında geçiyor. Dediğin gibi farklıdır.

arkadaşlar;

bu hafta 1 kutu Super Amino 4800 bitti
bence iyi bir ürün, etkisini hissettiriyor, tavsiye ederim
boyaların mutlaka vardır bir hikmeti, fakat yutarken dili boyuyor ama kalıcı değil
bir de dışkı rengini ıspanak yenmiş gibi yeşile döndürüyor

Urunlerin fiyatları diger markalardan pek farkı yokyani ucuzluk olayını tuturamamıslar.Ama lquid protein gercek ten cok pratik ve degerleri cok iyi.Yanlız tek kullanımı neredeyse 10 tl ye geliyor buda ayda 300 tl demek biraz abartmıslar.

Liquid Protein keşke hesaplı olsaydı, cidden kullanılası! Supplement olarak likit proteinde bir bu markanın ürünün satışı var sanırım. Yanılıyor muyum?

Dymatize ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmak istiyorum;

Dymatize Elite Whey 5 Lbs çok yakında Türkiye piyasasına sürülecek. Gümrük ve etiketleme prosedürleri tamamlandıktan sonra Dymatize'in yeni ürünlerini yetkili bayilerden satın alabileceksiniz.

Aroma olarak;
·[FONT=&quot] [/FONT]ELITE WHEY 5LB RICH CHOCOLATE 5LB
·[FONT=&quot] [/FONT]ELITE WHEY 5LB GOURMET VANILLA 5LB

Bunlar dışında Dymatize Creatine Monohydrate da çok yakında Türkiye piyasasında görebileceğiniz ürünler arasında olacak.

Saygılar

dymatizenin mono'sunu kullanmıştım netritiondan alarak..artık türkiyede de olacak olması güzel olmuş..

Önce Optimum 2222 kullandım, şimdi Dymatize 4800 kullanıyorum.

Dymatize'in mavi kaplı olması, kaygan bir yapı sağladığından yutması kolay oluyor. Çiğnendiğinde ise optimum'daki gibi kötü bir tat değil de, buğday tadı geliyor, üstelik güzel bir tadı da var diyebilirim.

Dymatize'de gözüme çarpan tek eksiklik, içinde L-Carnitin'in olmaması.
Bunun dışında bir eksikliği yok.

Etkisi hissedilen bir amino asit, gayet başarılı diyebilirim ve tavsiye ederim.

Ben aminosundan memnum kalmadım optimumla alakası yok

Whey Gourmet yeni geldi
ilk kullanımdan izlenimim, gerek kutuyu açınca gelen kokusu, gerekse de tadı gerçekten güzel
etkisini hemen hissettirmedi tabii ama denenebilir bence

benim favroi markandır
tatları bir harikadır özellikle fudge brownie si hafif karın tokluğu vererek mükemmel olmaktadır

amıno 4800;ün haplarının mavi olduğunu gördüm ama elime geçenin hapları beyaz.
kullananlara söylüyorum, Sizin kullandığınığınız amino 4800 haplarının rengi ne?

Sizde ki ambalaj büyük ihtimalle
79774-l.jpg

Yeni olanlar:
SuperAmino500ct.jpg

Sizde ki ürünün son kullanma tarihi nedir ?

bendeki üründe yeni ambalajdan 450 caplet, fakat plastik muhafazası bukadar saydam değil, nerdeyse içi görünmeyecek kadar koyu lacivert. yani bu ikinci fotoya göre içindeki aminolar mavi bir boyayla kaplı gibi duruyo bendekiler ise renk olarak buğdayrengi sanki içinde ufak kepek parçaları varmış gibi duruyo. işin enteresan yani diğer kullandığım aminoların aksine bu aminoda o meşhur koku yerine kepekli bisküvigibi kokuyor. çok enteresan geldi baba. bilginiz varsa paylaşmanızı isterim.
ürün son kullanma tarihi 03 /13

bendeki üründe yeni ambalajdan 450 caplet, fakat plastik muhafazası bukadar saydam değil, nerdeyse içi görünmeyecek kadar koyu lacivert. yani bu ikinci fotoya göre içindeki aminolar mavi bir boyayla kaplı gibi duruyo bendekiler ise renk olarak buğdayrengi sanki içinde ufak kepek parçaları varmış gibi duruyo. işin enteresan yani diğer kullandığım aminoların aksine bu aminoda o meşhur koku yerine kepekli bisküvigibi kokuyor. çok enteresan geldi baba. bilginiz varsa paylaşmanızı isterim.
ürün son kullanma tarihi 03 /13

Bende ikiside var :) Kutusu şeffaf ve hapları mavi olan amino eski ambalaj. Sizdeki 450 tablet olan yeni ambalajı ve haplarda dediğiniz gibi. Bir sorun yok yani. Saygılar.

teşekkür ederim sağolasın.aslında ultimate 2000 alıcaktım ama stoklarda yoktu.
başka aminoda kullanmmışsındır, fark var diyebiliyomusun diğerlerine nazaran yoksa benim gibi suplement işte "amino aminodur abi" mu diyosun :D

Back
Yukarı